Jenta begynte å gråte mitt i lærerens tale. Når publikum skjønner hvorfor, røres alle til tårer!

2306

Overgangen fra å være enebarn til å måtte ønske en lillebror eller søster velkommen til familien, kan være tung for mange. For enkelte barn kan verden føles som et helt nytt sted – noe som kan medføre forvirring og frustrasjon.

Men for 7 år gamle Hailey McGregor var situasjonen enda mer komplisert. Ikke bare måtte hun venne seg til at lillebror fikk mesteparten av oppmerksomheten – hun måtte også venne seg til at faren begynte å tjenestegjøre for forsvaret. I utlandet.

Den unge jenta var ikke vant til å være borte fra faren, og den plutselige forandringen kom som et sjokk.

Men en ting som ikke forandret seg, var Haileys forkjærlighet for Cheerleading. Hun elsket å danse. Da hun en kveld skulle opptre som cheerleader under en amerikansk fotball kamp, skjedde det noe som rørte mange til tårer:

Mens Hailey gjorde seg klar, kunne hun høre en stemme over høyttalerne – en stemme som ropte opp et veldig kjent navn…

Midt ute på banen, foran hele publikum, kunne Hailey høre farens navn bli ropt opp. En storm av følelser skylte over 7-åringen – fra lykke, til sjokk, og til slutt til tårer.

Hailey så med et forvirret uttrykk mot moren, som sto ved sidelinjen. Så løp hun ned til henne i full fart, og ga henne en stor klem. Så ba moren henne om å snu seg – og se på den andre sinde av plenen.

Se det utrolig rørende øyeblikket i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!