19-åringen dør i en bilulykke rett før skoleballet. Så tar den sørgende faren kontakt med skolen!

1537

18-årige Kaylee Suders hadde, tross sin unge alder, allerede planlagt en framtid sammen med sin ett år eldre kjæreste – Carter. Livet lå foran dem, men så skjedde det som ikke skulle skje.

De hadde vært sammen i litt over et år, og selv om Carter gikk på en annen skole, hadde de bestemt at han skulle være daten hennes på skoleballet.

Men kun en måned før ballet havner Carter i en alvorlig bilulykke…

Carter var på vei for å overraske Kaylee da bilen hans havnet i feil kjørebane og han frontkoliderte med to andre biler. Krasjen var så alvorlig at Carter ble erklært død på stedet.

Men da Carters far – Robert – fikk høre at Kaylee ikke lenger ville gå på ballet, grep han inn.

De to hadde alltid hatt et godt forhold, og hun var som en datter for ham. Det gjorde vondt å se henne så bedrøvet.

«Sønnen min var en snill og omtenksom gutt. Kaylee er også snill, og hun er en del av familien vår,» sa Robert til Centre Daily Times. «Jeg er sikker på at Carter hadde ønsket at hun dro på ballet. Jeg måtte gjøre noe.»

Robert spurte derfor skolen om det var greit om han fulgte henne på ballet. Det var det.

Kaylee ble så rørt at hun ombestemte seg.

«Jeg ble ganske overrasket da han spurte, og det var veldig rørende,» sier Kaylee og fortsetter: «Jeg trengte ingen betenkningstid og sa selvfølgelig ja.»

Kaylee hadde avbestilt klærne fra skredderen, men hun tok kontakt og rakk heldigvis å få dem sydd ferdig før den store dagen.

Carters familie ønsket at kvelden skulle bli så minnerik som mulig og hadde derfor planlagt alt til minste detalj.

De kjørte Carters bil og spiste middag der han og Kaylee hadde hatt sitt første stevnemøte.

Det var en stor dag, både for Kaylee og for Carters familie – som tragisk nok hadde mistet en annen sønn bare 7 måneder før Carter omkom.

«Livet er uforutsigbart. Det koster mot og krefter, men du må bare fortsette kampen. Vi har mistet to barn. Sånn ble det. Man må bare lære seg å se framover og leve og bry seg om de som fortsatt er med oss,» sa Robert til Centre Daily Times.

Livet er uforutsigbart. Derfor er det så viktig å ta vare på de man har rundt seg. Del gjerne historien med vennene din på Facebook!