5 geniale tips til alle tedrikkere der ute. Her er grunnen til at du aldri skal kaste teposene!

2101

Drikker du mye te? Jeg og! Før kastet jeg alltid teposene rett i søppla, men ikke nå lenger. Nå tar jeg alltid vare på posene. Og jeg er nesten helt sikker: etter å lest denne artikkelen kommer du til å gjøre det samme!

 

1. Mot solbrenthet
Ta en tepose med svart te, skyll den under kaldt vann og legg den på huden. Dette trikset gjør underverker dersom du har vært ute i sola hele dagen og glemt å smøre deg. Te inneholder nemlig tanniner – et stoff som gjør at huden leges raskere.

2. Lindrer brannsår
På kjøkkenet lurer mange farer. Kanskje legger vi hånden på en varm stekeplate eller får fingrene borti varmeellementet på komfyren. Det gjør skikkelig vondt, men smerten kan lindres dersom du legger en våt tepose over brannsåret.

3. Mot vorter
Grønn te inneholder antioksidanter som kan fjerne vorter. Ta en brukt tepose (pass på at den er kald) og legg den over vorten. Etter 15 minutter erstatter du teposen med en ny, la den ligge i ytterligere 15 minutter før du tar den bort. Vent noen dager og vorten vil falle av – utrolig, men sant!

4. Mot poser under øynene
Tanninene som finnes i svart te kan også hjelpe mot poser under øynene. Når du drikker te neste gang, spar på teposene og legg dem i kjøleskapet. La de ligge der et par dager. Når du kjenner at det er på tide å gjøre noe med posene under øynene tar du dem fram og legger dem under, ja nettopp – øynene.

5. Løser opp fettflekker
Neste gang du bløtlegger oppvasken, sleng også oppi et par teposer. Da blir det mye enklere å få bort de vanskelige flekkene!

Du kan se flere tips i videoen under.

Var ikke dette lurt? Del gjerne tipsene med vennene dine på Facebook!