Moren henter den 1 år gamle datteren i barnehagen. Så ser hun føttene hennes og får SJOKK!

3486

Barnehagen skal være et trygt sted – et sted vi kan sette fra oss barna våre og hvor vi vet at de vil bli tatt godt vare på av ansvarlige voksne. Slik er det ikke alltid, dessverre.

Småbarnsmoren i denne historien gjorde en grusom oppdagelse da hun hentet sin 1-årige datter i barnehagen.

Jessica Hayes fra Nord-Carolina skjønte med en gang at noe var galt da hun plukket opp datteren Addison fra barnehagen. De små føttene hennes hadde svulmet opp og var helt røde. Det så ut som om noen hadde skadet henne.

Hun så snart hva som var galt.

Da Addison ofte tar av seg skoene sine, fant to av barnehagetantene ut at det ville være en god idé å teipe dem fast til føttene hennes.

De festet teipen så stramt at hun mistet blodtilførselen til føttene og fikk blåmerker nedover leggene.

Jessica ble så sjokkert da hun så dette, at hun skrev et ilsint innlegg på facebook.

«Noen var tydeligvis opprørt over at hun hadde lært å ta av seg skoene på egenhånd,» skriver hun på facebook-siden sin, og fortsetter:

«De hadde ikke bare teipet fast skoene, men også leggene, og mitt 17 måneder gamle barn kunne ikke gjøre noe med det! Teipen var så stram at beina svulmet opp og hun fikk blåmerker nedover leggene.»

Jessica har fått mye støtte, men hun har også blitt kritisert av enkelte.

En har kommentert: «Hvorfor så sint? Se på bildene du har lagt ut. Skoene er tydeligvis for store og hun mistet dem sikkert hele tiden. Hva skulle de (de ansatte) ellers ha gjort? Kjøp heller et par som passer!»

Selv om hun har måttet tåle kritikk på sosiale medier, oppmuntrer likevel mange til å raportere om hendelser som dette, slik at folk skal bli bevisste.

Jessicas innlegg fikk konsekvenser.

Sjefen for barnehagen ble nødt til å gi en beklagelse. De to barnehageansatte klarte hun å få sparket, ifølge The mirror.

Så fælt! Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!