3-åringen døde plutselig. 1 uke senere gjør de en grusom oppdagelse på obduksjonen!

4714

I 2016 fikk Jasmine Shortland beskjed om at hennes 3 år gamle sønn, Bryan-Andrew, hadde fått vannkopper. Men bortsett fra en litt stiv nakke og litt hevelse, virket gutten frisk.

Den 23-årige moren kjørte sønnen og broren Austin til bestemoren sin, da hun ikke ville at Ivan, spedbarnet hun hadde hjemme, skulle bli smittet.

Austin hadde hatt vannkopper uten komplikasjoner tidligere, og Jasmine antok at Bryan-Andrews tilfelle ville bli det samme. Men denne gangen utviklet det seg til et mareritt, som dessverre endte tragisk. Nå vil moren advare andre, slik at det samme ikke skjer med flere.

Dagen etter at Jasmine kjørte sønnen til bestemoren, ville han ikke våkne. Uansett hva bestemoren prøvde, fikk hun ikke liv i gutten. Ambulansen var raskt på stedet, men da var det allerede for sent.

Bryan-Andrew hadde gått bort i søvne.

«Kvelden før løp han rundt. Han var glad. Han lo og spøkte. Jeg snakket med ham på telefonen kvelden før han døde.» sier Jasmine.

Moren husker tydelig de siste ordene sønnen sa til henne:

«Jeg elsker deg, mamma!»

Familien kunne ikke forstå hva som hadde skjedd. Men etterhvert som ukene gikk, gjorde legene en uventet og skremmende oppdagelse.

Det viste seg at Bryan-Andrew hadde en sjelden og aggressiv form for beta-hemolystisk streptokokk gruppe A-infeksjon.

Denne typen infeksjon kan forårsake blodforgiftning. Men hvordan hadde Bryan-Andrew fått den? Han hadde klødd hull på vannkoppene.

«Det var ingen symptomer. Bare vanlige symptomer på vannkopper.» forteller den fortvilte mammaen.

Men marerittet var ikke over der.

Etter å ha mistet Bryan-Andrew, oppdaget Jasmine at hun var gravid i den 10. uken. Men den store mengden med stress etter at sønnen gikk bort førte til spontanabort.

«Jeg skjønte det ikke før jeg fikk smerter i magen. Det var helt forferdelig. Jeg døde nesten på sofaen. Sykepleierne sa at det var noen som voktet over meg den dagen, og jeg visste med en gang at det var Bryan-Andrew.»

Jasmine vil nå ha hjelp til å spre informasjon om den ukjente faren, selv om denne typen infeksjon er veldig sjelden.

Del artikkelen med vennene dine på Facebook!