Ekteparet lar familievennen passe 1-åringen. Når de kommer hjem gjør de seg en grusom oppdagelse!

2450

Av alle forbrytelser er nok overgrep mot barn noe av det aller verste du kan gjøre. Barn er uskyldige, og det å frata dem denne uskylden er som å frata dem hele barndommen.

Verden kan være en grusom plass – du vet aldri hvor neste overgriper befinner seg. Men noen ganger går det heldigvis bra, og onde gjerninger blir stanset i tide.

Paret i denne historien hadde latt en nær venn av familien passe deres 1-årige datter mens de selv var i butikken. Det skulle de aldri ha gjort…

29. juni 2017 satt Jason Newlun barnevakt for parets 1 år gamle datter. Dette var en nær venn av familien – en mann de stolte helt og fullt på.

Lite viste de at mens de selv var i butikken ville familievennen forsøke å forgripe seg på datteren deres.

Heldigvis kom moren på at hun hadde glemt noe hjemme. Hun kom inn på barnerommet hvor hun fant Newlun som onanerte mens han berørte barnet. Han tok også bilder.

Moren ble skrekkslagen og ringte straks til politiet. Mannen hennes var ikke villig til å vente, og han tok loven i egne hender. I et anfall av voldsom raseri kastet han seg over overgriperen og begynte å slå ham flere ganger – først med nevene, deretter med en komodeskuffe.

26-åringen ble arrestert og kausjonen satt til 250 000 dollar, noe som tilsvarer mer enn 2 millioner norske kroner.

Under forhøret skal Newlun ha sagt at han ikke husket å ha begått ugjerningen, men sa seg likevel strafferettslig ansvarlig. Vi får håpe han får den straffen han fortjener, og at han med tiden kan rehabiliteres tilbake til samfunnet.

Heldigvis kom faren hjem og fikk stoppet ugjerningen i tide. Hvem vet hva som kunne ha hendt hvis ikke. Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!