Hun mistet datteren sin etter en tannoperasjon. Nå deler hun historien med hele verden!

1509

Ashlyn Marie Cannon fra Myrtle Beach i South Carolina (USA) var en helt vanlig tenåring, full av liv og glede.

Hun hadde et trygt og godt liv – men ingen forventet at hun skulle dø så brått. Spesielt ikke familien hennes.

Ashlyn hadde nettopp begynt på sitt siste år på videregående. Hun nøt livet, la planer for fremtiden, og gjorde seg klar til å ta høyere utdanning.

Så skjedde det noe, en helt vanlig prosedyre, som forandret alt. Ashlyn måtte til tannlegen for å trekke visdomstennene. Etter operasjonen ble hun liggende i senga, og foreldrene serverte is.

Den første dagen etter operasjonen fikk Ashlyn besøk av en venn. Angee, Ashlyns mor, var i utgangspunktet skeptisk til datterens vennskap til denne jenta, da hun slet med narkotikaproblemer. Men Ashlyn virket så pålitelig og jordnær at moren aldri bekymret seg for at datteren ville la seg påvirke.

Men etter tannoperasjonen var Ashlyn fortsatt påvirket av medisiner, og hun var ikke helt seg selv – noe som skulle resultere i en forferdelig skjebne.

Ashlyns mor fikk senere greie på at Ashlyns venn hadde gitt henne en «gave»: en dose heroin.

De neste månedene virket det meste normalt fra utsiden. Men Ashlyns mor visste at noe var galt. Datterens karakterer ble dårligere, hun sov mer enn vanlig, og brydde seg ikke lenger om hvordan hun så ut. Noe plaget henne.

I mars 2013 fortalte en av Ashlyns klassekamerater foreldrene hva som hadde skjedd. Ashlyn hadde blitt avhengig av heroin.

Forferdet konfronterte foreldrene datteren sin med sannheten. Hun innrømte alt, og etter en lang samtale tok de med datteren til et rehabiliteringssenter.

Sommeren 2016 var det verste over, og Ashlyn fikk reise fra klinikken. Hun tilbrakte mye tid sammen med lillebroren Caden, fikk seg jobb, og kjempet hardt for å få livet på rett spor igjen.

Men heroin er et stoff som ikke er enkelt å bli kvitt. Hun fikk tilbakefall gang på gang. Moren hjalp henne gjentatte ganger. Hun fortalte datteren at hun var høyt elsket, og at hun var mye sterkere enn noen avhengighet.

Men ingenting hjalp. I et desperat forsøk på å redde datteren, prøvde moren å få Ashlyn innlagt på en mental institusjon – mot hennes vilje. Dommeren ville dog at behandlingen skulle være frivillig – hun visste ikke at det var for sent.

Den 4. oktober i 2017 sendte Ashlyn en melding til foreldrene, om at hun var på tur med noen venner og at det ikke var noen grunn til bekymring. Men den samme kvelden våknet moren av at det ringte på døren.

To politimenn sto utenfor døren, men en tragisk nyhet: Ashlyn hadde dødd – av en heroinoverdose.

Etter tragedien delte moren hele historien på internett, i håp om at den kan hjelpe andre. Hun kommer aldri til å bli kvitt sorgen av å ha mistet datteren, men kanskje kan ordene hennes redde noen andres nærmeste.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!