Han ser søsteren sin for første gang etter at de mistet foreldrene i en bilulykke. Møtet rører meg til tårer!

1524

8 år gamle Angie og hennes 5 år gamle bror Zachary var i en bilulykke sammen med foreldrene, sine to brødre og lillesøsteren.

Foreldrene og lillesøster overlevde dessverre ikke ulykken, og nå prøver Angie, Zachary og brødrene å plukke opp og sette sammen bitene som er igjen av familien.

Ulykken skal ha skjedd da det kom en sjåfør kjørende i motsatt retning, og kolliderte med familien. Kvinnen bak rattet og hennes 1-årige sønn pådro seg alvorlige skader, men overlevde sammenstøtet.

For den andre familien derimot, gikk det langt verre. Foreldrene og familiens yngste medlem, den to måneder gamle lillesøsteren, døde.

5 år gamle Zachary overlevde, men må nå sitte i rullestol.

Nå har et bilde av Angie og Zachary, tatt etter ulykken, rørt tusenvis av mennesker til tårer: de ligger i sengen på sykehuset og holder hverandre i hendene.

Storebroren deres, Nicholas, har fått behandling og er på bedringens vei. Men den andre broren deres, Wyatt, er fortsatt innlagt på sykehuset.

Det første Angie ville når hun våknet på sykehuset etter ulykken, var å få se brødrene sine – for å sørge for at alt var i orden med de.

«Vi er veldig takknemlige for all støtte og hjelp vi har fått fra sykehuspersonalet.» skriver Teresa Burrell, barnas tante, på Facebook etter ulykken.

Vi ønsker dem lykke til, og håper at de finner styrke og mot i den tragiske situasjonen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!