Den kommende pappaen dør plutselig i søvne. Når mammaen føder, innser hun at babyen tilhører noen andre!

4776

I en alder av 18 år fikk Hannah Mongie beskjeden om at hun var gravid. Men glede ble fort til tragedie når kjæresten, Kaden, plutselig døde i søvne – bare noen dager etter å ha hørt babyens hjerte banke for første gang.

Etter Kadens plutselig død tok Hannah en hjerteknusende beslutning – og bestemte seg for å adoptere bort barnet deres.

Selv om hun følte at sønnen var det siste hun hadde igjen av Kaden, følte hun en dag at babyen skulle være med noen andre.

Den 21. mars 2016 fødte Hannah sønnen Tagg. Hun fikk tilbringe 2 dager sammen med ham, før adoptivforeldrene overtok ansvaret.

Men Hannah ordnet en avtale med Taggs nye foreldre, om at hun skulle få besøke ham en gang hver måned.

Adoptivforeldrene bodde bare 10 minutter unna henne, og de fikk etter hvert et veldig godt forhold. Istedet for å «gi ham bort», følte Hannah at hun overga ham til en kjærlig familie, som hun selv også fikk bli en del av.

«Vi vokser sammen, og alle elsker hverandre. Som om vi alltid har vært en familie. Emily, Taggs mamma, er en av de beste vennene jeg har. Hun er ærlig talt alt man kan ønske av en mor. Jeg er så takknemlig for at Tagg førte meg hit til denne familien.» forteller Hannah.

Før Hannah tok sitt offisielle farvel med Tag, lagde hun et veldig spesielt videoklipp, med klipp som ble filmet like etter fødselen.

«Jeg håper at alle som ser på dette kan få et nytt perspektiv på hva en biologisk mamma gjennomgår når hun velger å adoptere bort barnet sitt.»

Nedenfor kan du se den rørende videoen Hannah lagde.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!