Alle har den i huset. Men nå vil denne mammaen advare andre mot FAREN den kan medføre!

4868

Det er skremmende hvor mange farlige ting som finnes der ute som vi ikke vet om. Denne historien for eksempel, er en påminnelse om at vi virkelig må tenke over hva vi har i huset.

Dette skjedde hos en familie fra USA. Mammaen Courtney Davis opplevde alle mødres mareritt den 29. september i fjor. Det skjedde noe grusomt med den 19 måneder gamle babyen hennes. Nå vil hun advare alle andre foreldre.

Hun valgte å dele historien på Facebook, for å advare andre småbarnsforeldre. Det er mange som ikke vet noe om farene ved bruk av mobilladere.

Courtney hadde snudd seg bort fra datteren i noen sekunder, og da rakk hun å putte ledningen i munnen. Hun så umiddelbart at jenta fikk smerter i munnen da hun tygde på den, og at laderen var plugget i veggen. Hun tok laderen ut av datterens munn og så at hun hadde fått et lettere støt.

Den vettskremte moren kjørte datteren rett til sykehuset. Der kunne legene raskt konstatere at hun hadde fått elektrisk brannskade. Det eneste jenta hadde gjort var å ha ledningen i munnen i noen minutter.

Slik så hun ut dagen det skjedde:

Nå er Courtney veldig forsiktig med hvor hun legger fra seg laderen. Det tok bare noen få sekunder, men skadeomfanget ble stort. Det skal ikke skje igjen.

«Jeg lader alltid mobilen utenfor Gabbys rekkevidde, men akkurat den dagen hadde jeg litt mye å gjøre og glemte rett og slett av det.» skriver hun på Facebook.

Courtney forteller at datteren hadde flaks og at hun bare fikk en liten brannskade. Hun har det mye bedre nå, og såret har allerede begynt å gro. Men hun vil advare alle andre foreldre: ikke gjør den samme feilen!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!