Bestemor snakket alltid om dette trikset for å bleke tennene. Men jeg trodde ikke på henne før jeg prøvde selv!

11710

Gule og misfargede tenner er et vanlig problem, som kan være dyrt å bli kvitt. Det finnes også utallige kjerringråd, men dessverre kan mange av de faktisk gjøre mer skade på tennene, enn de gjør godt.

Men bestemoren min er over 80 år gammel, og tennene hennes har alltid vært skinnende hvite, sammenlignet med sine jevnaldrende. Hemmeligheten hennes er et triks som bare krever 2 ingredienser. Dessuten tar metoden bare 3 minutter, og det finnes forskning som støtter teorien hennes om hvorfor den fungerer.

Slik gjør du:

1. Ta en teskje natron.

2. Bland natron med 2 teskjeer vann.

3. Puss tennene med blandingen.

Puss tennene i ca. 3 minutter, et par ganger i uken, så får du et blendende smil!

Noen sier at man også kan blande i litt sitron, men bestemor mener at det faktisk kan være skadelig for emaljen.

Del gjerne dette geniale knepet med vennene dine på Facebook!