Mammaen fødte 3 friske barn. Men når pappaen ser nærmere på ansiktene deres, får han sjokk!

10701

Man skulle kanskje tro at vi mennesker har kommet langt. Men faktum er at i dag, i 2018, finnes det fortsatt rasisme og fordommer i samfunnet vårt.

Det vet Aaron og Rachel Halbert alt om. Men til tross for at de fikk hat og stygge kommentarer for å adoptere afroamerikanske barn, stod paret på sitt. De hadde ikke tenkt å la noe så overfladisk som hudfarge stå i veien.

Paret hadde lenge et ønske om å bli foreldre, men Rachel kunne ikke bli gravid. Derfor bestemte de seg for å adoptere.

De ville gi et annet barn et godt hjem, kjærlighet og omsorg. Og snart bestemte de seg for å adoptere to mørkhudede barn, en gutt og en jente.

Men beslutningen forårsaket mange sterke reaksjoner.

«Vi visste at, spesielt i sørlige USA, ville et lyst par med mørke barn vekke reaksjoner. Det er alltid en eldre hvit kvinne på butikken som ser stygt på oss. Eller en mørk mor som ser på oss og bare rister på hodet.» sier Aaron.

Men Aaron og Rachel brydde seg ikke. De ville ikke la andre folks fordommer stå i veien. De var stolte av sin lille familie.

Men nå paret fikk høre om embryoadopsjoner, bestemte de seg for å adoptere flere barn. Og fordi de ønsket at barna skulle passe inn sammen den søsknene sine, bestemte de seg for å impantere to afroamerikanske tvillingembryoer som hadde vært nedfryst i 15 år.

«De skjønte at vi ville at barna skulle «matche», og var veldig hjelpsomme.» forteller Aaron.

Men ting ble ikke helt som forventet.

Etter seks uker var tiden inne for å dra til legen på en undersøkelse – og til alles store overraskelse var Rachel gravid med trillinger!

Svangerskapet gikk sin gang uten komplikasjoner, og når det store dagen omsider kom, gikk alt som det skulle. Aaron og Rachel ble foreldre til ytterligere 3 mørke barn.

Familien har virkelig vært gjennom en utrolig reise. De stengte alt hat ute, og valgte å følge sine egne drømmer, til tross for at de ble fordømt av alle andre.

Men spør du meg, så ser jeg ingenting galt med denne familien. De er rett og slett fantastiske!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!