Jenta ble funnet med skader på ørene og øynene. Årsaken sjokkerer alle!

3190

Denis Saranzew jobber som sikkerhetsvakt på en fabrikk i den russiske byen Chelyabinsk. Han patruljerer eiendommen flere ganger om dagen, men en dag hørte han en merkelig lyd.

Det hørtes ut som desperate skrik fra en baby – men lyden kom fra den nærliggende skogen.

Den unge sikkerhetsvakten fulgte lyden hele veien til en grøft. Der, skjult under løv og jord, kunne han se en liten arm. Han kostet vekk løvet og jorden, og fant en plastpose. Da han åpnet posen fikk han bekreftet det han alledere fryktet: i posen lå det ei lita jente. Hun var skitten og full av insekter, men fortsatt i live.

Mens Denis varslet politiet, tok han med jenta til sykehuset. Maur hadde allerede funnet veien langt innover ørekanalene til den 5 dager gamle jenta. Det var et mirakel at hun fortsatt var i live.

Jenta, som ble døpt Kristina, overlevde utrolig nok uten varige skader. Øynene og ørene fikk gjennomgå mest, men ble fort bedre.

Kort tid senere ble Kristinas biologiske mor funnet. 22 år gamle Olesya Lukyanova ble funnet og arrestert. Først hevdet hun at hun hadde blitt voldtatt, men da politiet fortsatte å presse henne om detaljene, kom sannheten til slutt frem: Hun ville bare ikke ha barn.

Andrej Schelischpanow viste seg å være jentas far. Mannen ble kontaktet av politiet, og kunne ikke tro det de fortalte. Han hadde sett nyhetsreportasjene om jenta på TV, men ble aldri kontaktet av sin tidligere kjæreste Olesja.

De to var sammen i noen måneder da Olesja ble gravid. Andrej ville fortsette forholdet og få barnet, men den unge kvinnen ville det anerledes. Derfor ble det slutt, og Olesja skal ha sagt at hun skulle ta abort. Kort tid etter møtte Andrej sin nåværende kone, Tatjana.

Etter at Andrej hadde snakket med politiet, dro han til sykehuset for å møte datteren. DNA-tester ble utført, og det ble bekreftet at han var jentas far. Olesja ble dømt til fengsel, og Andrej fikk, sammen med Tatjana, foreldreansvaret for Kristina.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!