Her kan du bestille en helt unik hamburger. Men vent til du ser den HEMMELIGE ingrediensen!

1225

Tidlig i april begynte det plutselig å strømme kunder til en amerikansk hamburgerrestaurant. Men det var ikke burgernes saftige kjøtt som tiltrakk seg folk – det var restaurantens spesielle valg av garnityr.

Mange foretrekker sikkert ost og bacon på hamburgeren sin, i tillegg til litt salat og tomat. Men hos Bull City Burgers Brewery i New York, kan du få servert hamburger med en saftig edderkopp på!

Restaurantens mest omtalte burger består av biffkjøtt og brød, som alle andre hamburgere – men den toppes med litt chilisaus og en stekt fugleedderkopp!

De har nå servert burgeren i 2 uker i anledning «Exotic Meat Month» (eksotisk kjøtt-måned). Retter har de siste 3 årene vært på menyen gjennom denne «høytiden», og blitt en stor suksess.

Men for å få smake på den spesielle hamburgeren må man melde seg på og vente på tur. Og hvis man klarer å spise hele hamburgeren, vinner man en T-skjorte.

Ifølge restaurantens talsperson, Megan Cindrich, har restauranteieren Seth Gross eksperimentert med forskjellige typer kjøtt i 7 år. Han har brukt alt fra elgkjøtt til insekter.

«Han lette etter ulike mattrender og prøvde å finne ut hva folk i andre land spiser og hvordan de får i seg protein. Så kom han på edderkopp-burgeren.» forteller Megan.

De som har prøvd burgeren har forsøkt flere forskjellige metoder for å få i seg edderkoppen.

«En person tok den av burgeren, dyppet den i ketchup, og slukte den hel.» sier Megan.

Edderkoppen skal visstnok smake nesten som skalldyr.

«Det er nesten litt som en krabbe – salt og bittert. Chilisausen gir den litt styrke også. Hittil har seks personer tatt utfordringen. Og vi kommer til å fortsette å servere den ut måneden.» avslutter Megan.

Hadde dette vært noe for deg, eller kjenner du noen som hadde hatt gått av en edderkoppburger?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!