Familien adopterer 8 søsken. Så får de en sjokkerende nyhet fra den biologiske moren!

4748

Paret Peggy og Jacob Smith hadde ingen egne barn da de, sammen med foreldrene sine, bestemte seg for å adoptere 98barn. Fra en og samme familie.

4 av barna bor med Peggy og Jacob, mens de 5 andre søsknene bor hos Jacobs foreldre.

At de 9 søsknene skal få muligheten til å bo sammen i samme familie virker kanskje logisk, men dessverre er det mange som ikke får den muligheten.

Paret hadde ingen barn da de plutselig så et innlegg på Facebook, om 8 søsken som trengte et nytt hjem. De bestemte seg for å hjelpe dem, men da Jacob fortalte foreldrene sine om planen, kom moren med et annet forslag.

«Hun foreslo at vi skulle ta de yngste, og at de skulle adoptere de eldste – slik at alle fikk mulighteten til å forbli i samme familie.» forteller Peggy.

Men når prosessen var satt i gang, fikk de en overraskende nyhet: barnas biologiske mor hadde enda ett barn – så de var 9 søsken til sammen.

«Vi visste faktisk ikke at det var et niende barn. Vi trodde det bare var 8.» sier Peggy.

Men beslutningen om å adoptere sistemann samtidig var ikke vanskelig å gjøre.

«Vi vet at dette sannsynligvis blir det vanskeligste ansvaret vi noensinne kommer til å ta på oss. Vi tenkte selv at det var galskap, men tenkte ‘hvorfor ikke?’. Hvorfor ikke denne familien? Vi har jo et hus. Hvorfor ikke la familien vår vokse på denne måten?» forteller Peggy.

Jacobs foreldre, Loryn og Thad, har god erfaring med å ta seg av barni nød. De har allerede vært fosterforeldre for over 100 barn, og adoptert en datter.

For en stor, vakker familie!

Møt hele gjengen og hør hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!