23. juni 2024

Kvinnen oppdager noe nede i kloakkavløpet. Når hun innser hva det er, SKRIKER hun etter hjelp!

Den 3. april opplevde Chermaine Keevy fra Sør-Afrika noe sjokkerende. Den 63 år gamle kvinnen var ute og gikk tur med hunden Georgi, når hunden plutselig begynte å bjeffe etter noe.

Først trodde hun at det bare var en katt som gjemte seg i buskene. Men når hun kom nærmere, hørte hun et lite skrik fra et avløp på bakken – og hun skjønte raskt at det måtte være en baby.

I full panikk prøvde hun å stoppe forbipasserende biler, og til slutt stoppet 60-årige Cornie Viljoen. Han kunne også høre skrikelyden. Heldigivis hadde han et brekkjern liggende i bilen, slik at de fikk brukket opp dekselet.

Cornie klatret ned og kunne knapt tro sine egne øyne: det lå faktisk en nyfødt jente der!

Den lille jenta lå naken på bakken, og hadde fortsatt navlestrengen. Og til Cornies store forskrekkelse, så han en koloni av brannmaur, bare en meter unna der jenta lå.

«Jeg måtte bøye meg ned for å nå jenta. I mellomtiden kom brannmaurene og begynte å bite meg i beina. Jeg innså at jeg var på et åsted hvor det hadde skjedd noe ulovlig, så jeg tok frem mobiltelefonen og tok et bilde. Jeg ga bildet til Charmaine og ba henne om å ringe politiet. Så bare jeg babyen forsiktig opp.» forteller Cornie.

«Etter å ha overlevert babyen til Charmaine, tok jeg av genseren min og pakket jenta inn i den for å holde henne varm. Kort tid etter kom det en ambulanse og tok med seg babyen til sykehuset.» sier Charmaine.

Heldigvis hadde ikke jenta ligget der for lenge, men helsetilstanden var ustabil. Hun led av hypertermi og kortpustethet. Men tilstanden forbedret seg sakte med sikkert, for lille Grace April, som hun ble døpt.

Det lokale politiet jobber nå med å finne foreldrene, for å få klarhet i saken.

«Det er en viss mulighet for at vedkommende ikke er herfra, men har forlatt babyen sin her.» sier en talsperson for politiet.

«Jeg kan ikke si det med sikkerhet enda, men jeg føler på meg at den lille jenta kommer til å klare seg. Det er uten tvil et mirakel!» sier Charmaine.

Heldigvis ble lille Grace April funnet før det var for sent – og takk og lov for at Charmaine og Cornie var i nærheten!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!