Mattelæreren går inn for å tatovere seg. Men han får sjokk når han ser hvem tatovøren er!

1793

Mange tenåringer drømmer om å dekorere kroppene sine med tatoveringer, men må finne seg i å vente til de blir voksne før de kan gjøre det.

Kroppen er fortsatt under utvikling når man er så ung, og huden strekker seg mye etterhvert som man vokser. Det kan gjøre at tatoveringer som er tatt for tidlig blir stygge og ødelagte.

12 år gamle Ezrah Dormon fra Panama er lidenskapelig opptatt av tatoveringer – men ikke på seg selv. Etter at han nysgjerrig så på at moren ble tatovert, fikk eieren av salongen, Ali Garcia, en idé.

Men forsiktig veiledning fra Ali og tillatelse fra moren, fikk Ezrah fylle en liten del av morens tatovering.

Siden den dagen har Ezrah vært sikker på hva han vil: han skal bli tatovør!

Ali har tatt ham under vingen, og lærer han teknikkene som skal til. Så får han øve seg på appelsiner og grapefrukt.

Ezra øver også på å tegne forskjellige bilder og mønster, og har etterhvert utviklet en egen stil. Pantere, blomster og slanger er noen av favorittmotivene hans. Han haier er det han liker best av alt.

Og nå er ikke kunsten hans bare å finne på appelsiner lenger. Under tilsyn har Ezrah tatovert over 20 kunder – inkludert sin egen mattelærer!

Gutten deler bilder av kunsten sin på sosiale medier, og forteller om arbeidet sitt. Men ikke alle er like begeistret for at en så ung gutt håndterer en tatoveringsmaskin. Noen spekulerer til og med på om det er lovlig å la en mindreårig tatovere – selv under oppsyn.

Men de fleste er glade på Ezrahs vegne, og sender ham oppmuntrende meldinger – som motiverer han til å fortsette.

For en talentfull ung gutt!

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om gutten.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!