Kassereren på bensinstasjonen følte at noe var galt. Nå hylles han som en helt for avgjørelsen han tok!

1130

En ansatt på en besinstasjon i USA hylles nå som en helt, etter at han nylig oppdaget noe mistenkelig mens han var på jobb – og tok den riktige beslutningen.

25 år gamle Manveer Komer jobber nattskift på en bensinstasjon i Philadelphia, og det er ikke uvanlig at det kommer mange merkelige kunder sent på kveldene. Men en kveld kom det en mann og en kvinne inn døren, og han følte umiddelbart at noe ikke stemte.

Mannen btrukte kvinnens kredittkort til å betale for sigarettene sine, mens hun sto bak ham og skalv, tilsynelatende av frykt. Manveer skjønte at kvinnen muligens var i fare, og etter at mannen hadde betalt for sigarettene, kom han ut fra bak kassen – og ba kvinnen om å stille seg bak ham.

Manveer mistenkte at kvinnen var kidnappet, og ba mannen om å gi henne kredittkortet tilbake umiddelbart. For å vise at han mente alvor, lot han som om han hadde en pistol i lomma.

Mannen flyktet fra stedet, og kjørte avgårde med kvinnens bil. Men kvinnens mobiltelefon lå fortsatt i bilen, så politiet kunne spore den og arrestere mannen.

Ifølge politiet hadde kvinnen blitt frastjålet bilen, mens hun satt i den, tidligere den samme dagen. Mannen hadde kjørt henne rundt til forskjellige bensinstasjoner for å få henne til å ta ut penger til ham.

Hendelsen var naturligvis skremmende for kvinnen, men takket være Manveer Komets mot, endte det godt.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!