Alle raser mot kvinnen for bildet hun publiserte av datteren. Så avslører hun sannheten bak hele innlegget!

2559

Enedina Vance visste nøyaktig hva hun gjorde da hun publiserte dette bildet på Facebook-siden sin. På bildet ser vi en 6 måneder gammel baby – med piercing i kinnet.

Under bildet skriver moren fra Ohio:

«Så, jeg har piercet kinnet til datteren min. Ser det ikke søtt ut? Jeg vet at hun kommer til å elske det. Hun kommer til å takke meg når hun blir eldre. Hvis hun ikke liker det, kan hun ta den ut, ikke noe problem. Jeg er moren, og hun er mitt barn. Jeg gjør hva jeg vil, fordi alle avgjørelser frem til hun blir 18 år gammel er mine. Jeg trenger ikke tillatelse fra noen. Jeg synes det ser bedre og søtere ut.»

«Dette er ikke mishandling. Hvis det var det, hadde det vært ulovlig. Folk gir babyene sine piercinger hver dag. Dette er ikke noe annerledes. MIN BABY, MIN AVGJØRELSE! Ikke døm meg og min intelligens. Alle oppdrar barna sine forskjellig.»

Bildet spredte seg raskt til alle sosiale medier, hvor kvinnen virkelig fikk høre hva folk syntes. Den amerikanske mammaen ble oversvømt av hatefulle meldinger, fra folk som mente at det var både feil og farlig gjort av henne.

MEN… Bildet er ikke ekte. Jenta har ikke piercing i kinnet i det hele tatt.

Moren ville bare trekke oppmerksomhet til noe helt annet: alle slags forandringer på babyer og barns kropper – spesielt omskjæring, hvor forhuden fjernes fra små gutter.

Kvinnen mener at det å gi sin 6 måneder gamle datter en piercing, noe hun ikke gjorde i realiteten, er det samme som den overnevnte praksisen.

«Hvorfor er det ikke greit å lage et lite hull i kinnet på datteren min, men det er greit å fjerne en bit av gutters penis. Det er ikke mer renslig og sunt, og ser definitivt ikke bedre ut.» sier kvinnen.

«Hvorfor er det greit å omskjære gutter, men ikke lage et lite hull i kinnet på datteren min? Hvorfor er det greit å lage hull i ørene til små barn, men ikke kinnet? Hva er forskjellen? Hvorfor blir folk så opprørt når jeg påpeker at det er dobbeltmoralsk? Det bør være en persons egne beslutninger som skal bestemme hva som skal gjøres med kroppen deres, ikke engang foreldrene bør få lov til å ta slike avgjørelser for dem.»

Kvinnens innlegg har allerede blitt delt over 13.000 ganger, og har startet en livlig diskusjon. Hva mener du? Fortell oss gjerne hva du synes om dette temaet.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!