Lærerne jobbet hele natten med overraskelsen. Men se når de avslører den for elevene!

1360

Det er alltid gøy å få gaver, men det kan også være veldig morsomt å gi noen bort. Spesielt hvis du vet at personen kommer til å bli veldig glad for den.

Det trenger ikke nødvendigvs å være en dyr gave. Som oftest er det mer en nok at man har lagt litt ekstra tanke i den og personen som skal få den.

Bernt Walker er en matematikklærer for 5.klasse på Sheeny Elementary School i Florida i USA. Når påsken nærmet seg, følte han at han ville gjøre noe ekstra kult for barna i klassen.

Mange av elevene kommer fra familier som ikke har råd til å kjøpe påskeegg og gaver – så Bernt la en plan om å kjøpe 20 påskeegg, ett til hver elev, også skulle han arrangere en påskeeggjakt.

Han dro til butikken for å kjøpe eggene, men der fikk han øye på noen store fine påskekurver som var fylt med godteri og leker.

Han ville så gjerne kjøpe de store, flotte kurvene til elevene sine, istedet for de små eggene som han egentlig hadde tenkt å kjøpe. Men han hadde ikke råd.

Da gjorde han et forsøk – og skrev et innlegg på Facebook. Og etter bare et par timer hadde han fått inn 1.200 dollar, ca 9.500 kroner, i donasjoner fra venner og bekjente. Da hadde han plutselig råd til å kjøpe store påskekurver til hele 5. trinn på skolen, bestående av 63 elever!

Han hadde aldri sett for seg at så mange ville bidra til å gi elevene hans en uforglemmelig påske. Til og med de andre lærerne ville hjelpe til.

Brent ble intervjuet av TV-kanalen Fox13 etter sin fantastiske gest, og sørget da for å benytte anledningen til å takke alle som hjalp ham.

«Jeg tror at dette kommer til å oppmuntre dem til å, forhåpentligvis, gjøre sitt beste og prøve enda hardere. Fordi de kommer til å vite at det finnes mennesker som aldri har møtt dem, fra overalt i landet, som er villige til hjelpe de. Alt dette kommer fra hele landet.» sier han i intervjuet.

Dette var virkelig et fantastisk initiativ!

I videoklippet nedenfor kan du se hvordan elevene reagerte da overraskelsen ble avslørt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!