Bussjåføren fletter jentas hår hver dag før skolen. Årsaken varmer hjertet mitt!

3267

Isabella Fieri var bare 9 år gammel da hun mistet moren sin, som i lang tid hadde lidd av en alvorlig sykdom. Siden har det være pappa Philip som alene har tatt seg av henne og broren.

Philip, som er fra Alpine i delstaten Utah, oppdro datteren til å bli en sterk og selvstendig jente som får til det hun vil. Men det hadde alltid vært moren som tok seg av det lange, tykke håret hennes – noe Philip ikke skjønte hvordan han skulle gjøre.,

«Den første gangen klippet jeg håret hennes kort, fordi jeg ikke kunne å børste og stelle det.» sier pappaen.

Etterhvert som håret begynte å vokse ut igjen, satte han det opp i en enkel hestehale før han sendte henne avgårde til skolebussen.

Men en dag så Isabella at bussjåføren, Tracey Dean, hjalp en av klassekameratene hennes med å flette håret. Da samlet hun opp alt mot hun kunne finne, og spurte bussjåføren om hun kunne flette hennes hår også.

Det hadde ikke Tracey noe i mot, og siden har hun gjort det nesten daglig. Akkurat som Isabellas mor pleide å gjøre.

«Hun er som en mor for meg.» sier den unge jenta. «Jeg ser frem til hver dag, for å se hvilken frisyre jeg får.»

Og Tracey er glad for å kunne bringe så mye glede med en så enkel gest.

«Det gjør meg glad at hun blir glad.» sier den godhjertede bussjåføren. «For 7 år siden ble jeg diagnostisert med brystkreft, og en av tankene som gikk gjennom hodet mitt flest ganger var: ‘hvem skal ta seg av barna mine?'»

Heldigvis klarte Tracey å bekjempe sykdommen, og kan fortsatt være mor til sine barn – og noen av elevene hun kjører til skolen.

Verken lærerne eller Isabellas far legger skjul på at Isabella har blitt mer selvsikker og lykkelig etter at Tracey begynte å flette håret hennes.

«Tracey hadde ikke trengt å gjøre det, men hun hjelper til likevel. Jeg er rørt!» sier Philip.

Få med deg hele historien i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!