18. juni 2024

Den skumle arrete mannen sier hei til 5-åringen. Nå rører svaret hennes millioner til tårer!

Noen ganger går ikke livet helt som man hadde tenkt, og på bare et øyeblikk kan alt forandres drastisk.

Det fikk britiske Simon Brown erfare. Han viet over 10 år av livet sitt til det britiske militæret. Det var en farlig jobb, som etter 13 år i tjeneste satte sine spor på ham.

I 2006 hadde han nettopp hjulpet til med å redde seks andre soldater, da kjøretøyet deres plutselig streiket. Hele gjengen prøvde å flykte fra stedet, men Simon ble truffet av en sniskytter – i ansiktet.

Heldigvis overlevde han, men han ble blind på det ene øyet, og måtte gjennomgå 25 operasjoner for å gjenopprette det ødelagte ansiktet.

Men så ikke ut som seg selv lengre, noe som knuste selvtilliten hans.

Han måtte lære seg å leve med ett øye, og å leve et selvstendig liv. Og jobben som han elsket så mye kunne han ikke gå tilbake til.

Temperance Pattinson, eller Tempy som hun også kalles, hadde alltid hatt stor fascinasjon for folk som har kjempet for andre. Allerede når hun var 3 år gammel, begynte hun å samle inn penger for å hjelpe dem.

Og hun drømte alltid om å få møtte en ekte, levende soldat.

Enter Help for Heroes er en organisasjon som hjelper de som har blit skadet eller syk i tjeneste. Det var gjennom denne organisasjonen Simon og Tempy kom i kontakt – og til slutt møttes ansikt til ansikt.

Men Simon var usikker på hvordan den unge jenta ville reagere på de skremmende arrene hans, og det merkelige øyet.

Men fra første øyeblikk skjønte jeg hvorfor videoen av møtet mellom Simon og Tempy har spredt seg så voldsomt på internett.

Se videoen selv nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!