Gutten oppdager foreldrenes stygge hemmelighet på rommet. Da tar han saken i egne hender!

3492

Som barn er man avhengig av å ha oppegående foreldre, men siden vi ikke velger verken mor eller far selv, er det et slags lotteri.

De fleste foreldre er selvfølgelig ansvarsfulle og pålitelige, og gjør alt de kan for at barna skal ha det bra. Men noen ganger får enkelte mennesker personlige problemer – som dessverre påvirker barna negativt.

Narkotika- og alkoholavhengighet er et slikt problem. Bare tanken på at noen barn vokser opp med misbruk rett foran øynene sine er forferdelig.

27 år gamle Lakin Michelle Stoppard og 26 år gamle Anthony Edward Young fra Pennsylvania i USA skulle være voksne og ansvarsfulle foreldre. Men begge småbarnsforeldrene misbrukte narkotika hjemme – noe som til slutt gjorde at de havnet i fengsel.

Og det var parets 10 år gamle sønn som selv sørget for at foreldrene nå sitter bak lås og slå. Gutten ringte nødnummeret etter å ha funnet noen sprøyter på foreldrenes soverom.

Ifølge rapporter visste gutten at foreldrene hadde problemer med narkotika. Heldigvis rykket politiet raskt ut. De ransaket huset og fant til sammen åtte sprøyter, i tillegg til annet utstyr som kunne knyttes til foreldrenes heroinmisbruk.

Da politiet pågrep moren, var hun åpenbart beruset. Dette var midt på dagen. Moren hadde da tatt narkotika mens sønnen var hjemme.

Politiet kalte inn faren til politistasjonen for avhør, men han dukket aldri opp. Heldigvis ble han sporet opp og arrestert senere.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!