Mammaen ser søppelmannen løfte opp sønnen hennes. Da henter hun kameraet og filmer det utrolige!

1955

Å jobbe som søppelmann er kanskje ikke den mest vanlige drømmen for unge gutter, da det er en jobb som innebærer mye skitt og lort. Likevel er det en ekstremt viktig jobb som holder samfunnet rent og pent.

Det kan også være en fysisk krevende jobb, og ikke alle er klare for den utfordringen. Mange drømmer om å jobbe i store, flotte kontorlokaler, med pene dresser og slips – men har du lagt merke til hvordan små barn lyser opp når de ser en lastebil, traktor eller en søppelbil kjøre forbi huset? Det er noe fascinerende med de store kjøretøyene.

Dette er Gray. Han er 16 måneder gammel, og elsker søppelbiler – nesten mer enn noe annet.

Gray bor i Jefferson Park i Baton Rouge i Louisiana. Søppelmannen Anthony, som vanligvis plukker opp søppla i nabolaget, er som en helt for Gray. Selv om han verken bruker maske eller kappe.

Shelley Guidry, Grays mor, publiserte en bedårende video av at Gray hjelper Anthony med arbeidsoppgavene. Han fortalte Gray at han var veldig sterk, og at det var viktig å fjerne all søppel fra oppkjørselen.

Men dette var ikke den første gangen dette skjedde. Anthony og Gray har nemlig vært gode venner helt siden Gray var bare 5 måneder gammel.

Det er vanskelig å spå hva Gray kommer til å jobbe med senere i livet, men han har i alle fall god erfaring med sanitærarbeid!

Se det søte videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!