23. juli 2024

Den hjemløse mannen går i sine egne tanker. Så hører han plutselig et skrik – og gjør det eneste riktige!

Noen ganger er det de som har minst som er mest villig til å risikere alt. Og hvis mennesker som dette er på rett plass til rett tid, kan de virkelig utføre mirakler.

Da Anival Angulo gikk gjennom hjembyen Las Vegas i desember 2016, følte han seg helt forferdelig. 36-åringen var hjemløs, og hver dag var en kamp for å finne et sted å sove.

Men han var ikke så opphengt i sine egne problemer at han ikke fikk med seg hva som skjedde rundt ham. Plutseligvis kjente han en sterk røyklukt. Han fikk straks øye på huset røyken kom fra – det så ut til å brenne.

Når han nærmet seg huset, kunne han høre små barn gråte. Da nølte han ikke et eneste sekund. Han hoppet over den låste hageporten, og løp mot inngangsdøra.

Men døra var låst. Anival kunne se en liten jente inne i huset, som gråt mens hun prøvde å låse opp døren. Da tok han fart og braste gjennom døren. Han pustet dypt inn, og løp inn i huset. I tillegg til den lille jenta, fant han også en liten baby – som lå hjelpeløs i sprinkelsengen sin. Han tok med seg begge barna og løp ut av huset.

I mellomtiden hadde naboene også oppdaget brannen, og varslet brannvesenet.

Brannvesenet fikk fort kontroll på brannen, men huset var totalskadet. Heldigvis klarte Anival å redde barna, og brannvesenet klarte å redde bestefaren deres fra det innerste soverommet. Han hadde selv prøvd å fått barnebarna i sikkerhet, men veien var blokkert av brannen.

Begge barna fikk lettere røykskader og måtte undersøkes på sykehuset, men kom seg raskt igjen.

Den utrolige hendelsen havnet også på nyhetene, og Anival hylles som en ekte helt.

Se videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!