Bilistene tuter illsint når trafikken står stille. Da ser gutten sjåførens øyne, og handler umiddelbart!

3023

Mange bruker bil som fremkomstmiddel når de skal komme seg fra A til B, om de så skal på butikken å handle, eller på jobb.

Det vanligste er nok å kjøre til jobb eller skole, noe som kan forårsake mye trafikk på en gang. Det kan ofte være stressende, spesielt hvis man er sent ute – til for eksempel jobb eller skole.

Stress kan føre til sinne, og det er ikke alltid like lett å tenke rasjonelt når det koker i topplokket – men denne 16-åringen beholdt roen, og visste akkurat hva han skulle gjøre når det plutselig oppstod en alvorlig situasjon.

Det var i fjor at 16 år gamle Max Greenwood var ute og kjørte med bilen sin i Oceola Township i Michigan. Plutselig la gutten merke til noe rart, og innså straks at noe var galt.

En bil hadde stoppet ved et stoppskilt, men det var ikke det som var problemet. Bilen kjørte ikke videre. Den ble bare stående.

Det begynte å danne seg en kø bak bilen, som så ut til å ha problemer med det ene dekket.

Sjåførene bak ble mer og mer utålmodig, og tutet irritert på bilen – ingen tenkte på å se om vedkommende trengte hjelp.

Da bestemte Max seg for å gjøre noe.

«Jeg ville ikke bare stå der som en idiot.» sier han til KREM News.

Max gikk ut av bilen, og bort til den parkerte bilen for å se om sjåføren trengte hjelp. Da var det to kvinner som også bestemte seg for å gjøre det samme.

Når Max kom bort til bilen, fant han en forvirret mann bak rattet – som etter et lite øyeblikk med total stillhet forklarte at han hadde lavt blodsukker.

Max og de to kvinnene skjønte umiddelbart at sitausjonen var alvorlig, og en av kvinnene ga mannen litt cola.

Colaen hjalp dog ikke noe særlig, og mannens tilstand ble bare verre. Da plukket Max opp telefonen og ringte etter en ambulanse, som heldigvis ikke brukte lang tid på å komme.

Mannen ble fraktet til sykehus og ble behandlet for det lave blodsukkeret. Jeg tør ikke å tenke på hva som hadde skjedd hvis Max ikke hadde bestemt seg for å hjelpe.

Mens de andre voksne sjåførene irriterte seg over at bilen sinket trafikken i noen minutter, skjønte Max at noe ikke var som det skulle, og tok tak i situasjonen selv. Godt jobbet!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!