Tvillingene ser på film. Minutter senere ser moren noe som får henne til å løpe etter kameraet!

3437

Da jeg var liten, var det ikke uvanlig at jeg gjorde det stikk motsatte av det foreldrene mine ba meg om. Den gangen var det veldig morsomt, men i voksen alder innser man hvor frustrerende det må ha vært for foreldrene.

De små barna i videoen nedenfor virket heller ikke så veldig interessert i å høre på hva moren hadde å si. Men da hun kom inn i rommet og fikk øye på hva de gjorde istedet for å se på filmen hun hadde satt på til dem, løp hun umiddelbart for å hente kameraet sitt.

Hun hadde satt på filmen «Frost» til barna, og håpet at det ville holde de små tvillingene okkupert. Men de små barna ville bare ikke sitte stille…

Til en av scenene i filmen, hvor hovedkarakteren synger og danser, er tvillingene helt med! De ville rekonstruere scenen akkurat som på filmen, hjemme på stuen. Og heldigvis for oss, fikk moren filmet den rørende hendelsen.

Se de bedårende tvillingene i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!