13-åringen bygde sitt eget lille hus for 15.000 kroner. Se nå når han åpner døren!

5074

13 år gamle Luke Thill fra Dubuque i USA har oppnådd noe få andre i hans alder kan skryte av. Han har bygd sitt eget hus!

Prosjektet startet en kjedelig sommerdag, da Luke hadde gått tom for ting å finne på. Han la frem planen for faren sin, som umiddelbart oppfordret ham til å gjennomføre den.

Luke var fast bestemt på at han skulle klare det selv, og begynte å tegne skisser. Og med donasjoner fra foreldre og slektninger kom han langt, men han gikk også rundt i nabolaget og tilbød seg å klippe plenen til naboene sine, mot en liten slant.

Han samlet inn hele 15.000 kroner, og begynte med prosjektet med engang. Med litt hjelp fra nære og kjære, klarte han å bygge et hus som består av 75 prosent gjenvunnet materiale!

Den største utfordringen han møtte var å få strøm inn i huset, men med god hjelp av en venn av familien gikk det til slutt.

En måned senere var det klart for en offisiell åpning av det 8 kvadratmeter store huset . og det var virkelig spesielt!

Huset har en stue kombinert med et lite kjøkken, og et soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både komfyr og kjøleskap, og han har en lang arbeidsbenk. Med andre ord et perfekt sted å lage mat på.

Han har også en TV, som han tilbringer mange timer foran.

Det er virkelig imponerende at en 13-åring har satt sammen dette!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!