Barnet begynner plutselig å gråte ukontrollerbart på flyet. Da gjør flyvertinnen DETTE!

2383

I februar i år reiste Rachel Yuen og ektemannen Jared fra Honolulu til Los Angeles, hvor de skulle nyte en avslappende ferie.

Men på den fem og en halv time lange flyturen skjedde det noe utrolig, som de sent vil glemme.

Etter flyturen skrev 38 år gamle Rachel om hendelsen på Facebook:

«I går fløy jeg og Jared til Los Angeles med Hawaiian Airlines. Da vi ventet på ombordstigningen, innså vi at det var første gang vi begge to var borte fra barna samtidig.

Vi snakket med andre familier og spøkte om at vi ikke trengte å bære med oss en million kofferter og bager, fordi vi reiste uten barna. Men så oppdaget vi alle mødrene som var alene med barna sine, og vi begynte å tenke på hvordan vi kunne hjelpe. Vi vet tross alt fra tidligere erfaringer hvordan det er å reise alene med barn.

I løpet av flyturen prøvde en kvinne, en alenemor til 3 barn, å roe ned sitt yngste barn. Det eldste barnet hennes kan ikke ha vært eldre enn 5 år. Jeg så på at hun gjorde alt hun kunne for å trøste den gråtende babyen sin – men ingenting virket.

Et par som satt noen rader foran kvinnen snudde seg og ga henne stygge blikk, som om hun fikk barnet til å gråte med vilje.

Jeg ble mer og mer rastløs. Ikke fordi jeg irriterte meg over den gråtende babyen, men fordi alle folkene som så på at hun prøvde alt for å trøste barnet ikke hadde noen forståelse for situasjonen.

Men så kom det plutselig en flyvertinne bort til alenemoren. Hun spurte henne forsiktig om hun fikk holde sønnen hennes. Først virket moren skeptisk, flau og en smule nervøs – men hun hadde tross alt prøvd å roe ned sønnen i 45 minutter uten hell. Hun ga sønnen til flyvertinnen, som gikk opp og ned midtgangen med ham i armene, mens hun klappet ham på ryggen – og babyen sluttet omsider å gråte.

#HawaiianAirlines bør være stolt av sine ansatte, fordi de gjør så mye mer enn de egentlig trenger å gjøre. Jeg fikk ikke med meg flyvertinnens navn, men det var sikkert noen andre som gjorde det. Alle passasjerene fikk med seg hva du gjorde.

Du ga en utslitt mor en pust i bakken, og du har ingen anelse om hvor godt det var å se! Takk!»

Det kom senere fram at flyvertinnens navn var Gina Reyes. Hun har 4 barn selv, og kan enkelt sette seg inn i andre mødres situasjoner. Som flyvertinne kan hun bevege seg fritt rundt i flyet, selv om setebelte-skiltet er på. Dette privilegiet brukte hun til å hjelpe en mor i trøbbel.

Det er alltid fint å høre at folk yter det lille ekstra for å hjelpe noen som virkelig trenger det – også over skyene.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!