17-åringen drømte om å tatovere hele kroppen svart. Nå, 10 år senere, gråter barn når de ser han!

5017

De fleste av oss nøyer oss med å smelte inn i mengden, men noen mennesker er helt besatt av å skille seg ut. Tiltakene enkelte gjør for å bli helt unike kan være ekstreme.

Det er ikke noe jeg ville ha gjort selv, men alle bestemmer over seg selv – og det må man respektere.

Eli Ink er 27 år gammel og bor i Brighton i Storbritannia. Han jobber som tatovør, og for 10 år siden startet han et veldig spesielt prosjekt – som gikk ut på at han skulle dekke hele kroppen sin med tatoveringer.

Han er ekstremt kunstnerisk, og mener at Picasso er hans stor inspirasjonskilde.

«Å begynne å forandre på meg selv var et naturlig steg for meg. Den eneste som kan forstå seg på det er meg. Jeg kommer aldri til å prøve å forklare det til noen andre.» sier den unge mannen.

I løpet av 10 år tatoverte han kroppen sin regelmessig, og på mange steder har han flere lag med blekk. Han har også tatovert innsiden av munnen og farget øynene svarte. I tillegg har han tøyd ut underleppen og har store hull i nesen.

Men til tross for at han ikke lenger er til å kjenne igjen, er han ikke ferdig.

«Jeg kommer aldri til å bli ferdig. Jeg kommer til å fortsette å studere kroppsmodifikasjoner hele livet, og stadig forsøke å forbedre arbeidet mitt.» sier han.

Eli sier at han setter stor pris på komplimenter, men at han bare preller av seg alle de negative kommentarene han får. Selv om utseendet hans er så annerledes at det flere ganger har fått barn til å gråte.

«Det er selvfølgelig morsomt å få kompliment, men den eldre generasjonen ser nesten alltid ned på meg – og prøver ofte å få meg til å føle meg verdiløs. Men alt handler om hvordan man håndterer det. Jeg bryr meg ikke lenger.»

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!