Mammaen nekter å gripe inn når babyen faller i bassenget. Så avslører hun den tragiske årsaken!

5325

I et bemerkelsesverdig videoklipp fra 2016 sitter mammaen Keri Morrison i bassenget med datteren Julia.

Plutselig faller datteren i bassenget, rett foran øynene på moren – men hun nekter å hjelpe henne opp. Klippet spredte seg i en enorm fart, og Keri fikk stor kritikk for måten hun håndterte situasjonen på. Mange mente at hun var en dårlig mor. Men det viste seg at videoklippet ikke viste hele sannheten. For å svare kritikerne, valgte Keri å forklare hvorfor hun gjorde det hun gjorde.

Noen år tidligere var familien på ferie i Orlando i Florida. Med på reisen var familiens 2,5 år gamle sønn Jake. Han gikk gjennom en bakdør, ramlet ned i et vassdrag, og druknet.

«En av de tingene jeg virkelig sliter med er at sønnen min falt i vannet uten å vite hva han skulle gjøre. Og den tanken gjør at jeg brenner for å lære barna mine hva de skal gjøre for å overleve i vannet.» forteller Keri.

I en situasjon der det står mellom liv og død er det viktig å beholde roen, og å puste. Allerede da hun var bare 13 måneder gammel, begynte Keri å lære Julia hva hun skal gjøre hvis hun faller i vann.

Ashleigh Bullivant fra Infant Swimming Resource forklarer at små barn gjennom pusteøvelser kan trene på å holde pusten.

Barn kan lære seg å svømme i en alder av 4 uker, med bare 10 minutters trening hver dag.

«For meg handler det om å beskytte henne. Det er det en mor bør gjøre.» sier Keri.

«Jeg føler at jeg sviktet sønnen min. Jeg kommer ikke til å la det samme skje med døtrene mine.»

Med tanke på hvor mange barn som dør av drukning er det absolutt viktig å lære barna våre, helst så tidlig som mulig, hvordan de skal opptre hvis uhellet først skjer.

Nedenfor kan du se videoklippet Keri fikk kritikk for.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!