Den 70 år gamle læreren har verken kone eller barn. Så avslører elevene hemmeligheten, og rapporterer det umiddelbart!

7311

Jim O’Connor beskrives av elevene sine som en streng mattelærer. Han er også en gammel krigsveteran fra Vietnamkrigen. Men under overflaten skjuler det seg en helt annen person.

På videregåendeskolen han underviser på, er han kjent blant elevene for sin nulltoleranse for tull og tøys i klasserommet. Han er en sterk, autoritær figur, etter sine mange år i militæret. Men det viser seg at han går under et helt spesielt kallenavn når han ikke er på jobb.

Jim har en veldig uvanlig blodtype (O-), og da han bestemte seg for å begynne å gi blod, var det for å hjelpe syke barn og babyer.

Han ville utgjøre en forskjell – og det var det som ga ham kallenavnet. Da elevene hans først fant ut hva slags person han var utenfor skolen, fikk de sjokk – og rapporterte det til de lokale mediene.

For sier man navnet Jim O’Connor på St. Francis High School, tenker alle på den strenge læreren. Krigsveteranen med den korte, militære frisyren og autoritære stemmen.

Derfor kom det som et stort sjokk for elevene hans, da de fikk vite at kallenavnet hans var «The Baby Whisperer». De siste 20 årene har Jim tilbrakt flere dager i uken på Los Angeles Children’s Hospital, hvor han har hjulpet syke barn og babyer, og donert blod.

Det var en av Jims venner som først overtalt ham til å hjelpe til på sykehusets frivillighetsprogram. Og siden han har en blodtype som er etterspurt på grunn av sjeldenheten, følte han at det bare var riktig at han skulle begynne å donere blod.

Nå er Jim faktisk sykehusets største blodgiver – så langt har han donert over 270 liver blod! Men ikke nok med det.

Til tross for at Jim har vært ungkar hele livet, viste det seg også at han var veldig flink til å ta vare på barn.

Den tidligere soldaten er ifølge sykepleierne veldig flink når det gjelder å gå tur med barna, mate dem, gynge dem og trøste de som har det tøft.

«Han holder dem, mater dem, går rundt med dem, blir kjent med dem, og han klarer alltid å få dem til å smile.» sier sykepleieren Sherry Nolan.

For en mann! Ta en titt på nyhetsreportasjen om Jim O’Connor nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!