Jentene gir billettene sine til kvinnen i skranken på flyplassen. Da oppdager hun en urovekkende detalj!

5537

Denice Miracle jobbet i skranken på en flyplass i USA, da to unge jenter kom for å sjekke inn. Hun sjekket billettene deres, men da de fortalte at de reiste alene og ikke hadde med seg legitimasjon, ble hun mistenkelig.

Denice så nøye på billettene og på datamaskinen, og gjorde en skremmende oppdagelse. Det neste hun gjorde kan ha reddet jentenes liv.

Vi kan alle være litt mer oppmerksomme når vi er ute blant folk. Man kan aldri vite når man kan hjelpe noen med noe – folk viser ikke alltid at de trenger hjelp.

De to jentene som kom bort til skranken var 15 og 17 år gamle. De hadde ingen legitimasjon eller bagasje, og hadde ingen voksne som reiste sammen med de. Denice bestemte seg derfor for å dobbelsjekke på datamaskinen at alt var som det skulle. Men det var ikke tilfellet.

«De hadde bare noen små vesker med seg, og ved første øyekast så det ut som de rømte hjemmefra. De så på hverandre med frykt og angst i blikkene.» fortelle Denice.

Denice oppdaget at billettene var kjøpt på nettet, men navnet på personen som hadde kjøpt de stemte ikke overens med jentenes navn. Dessuten var det to dyre førsteklasses billetter.

Hun ble bekymret, og fikk en følelse av at noe var galt. Da bestemte hun seg for å kontakte politiet – og det var da hun fikk vite den hårreisende sannheten.

Jentene hadde kommet i kontakt med en mann som hadde sagt at han hadde jobb til de, i en annen by. De skulle få betalt for å være modeller og være med i musikkvideoer – men foreldrene visste ingenting. Det var heller ikke bestilt noen hjemreise til jentene, noe Denice også reagerte på.

Politisjefen Todd Sanderson, som ble ansvarlig for saken, sa at livene til jentene kunne ha tatt en grusom vending hvis de hadde satt seg på det flyet.

«Jeg tror de hadde blitt ofre for menneskehandel hvis de hadde kommet seg til New York.» sier han.

Mennene, som jentene fikk kontakt med gjennom sosiale medier, har slettet alle sine kontoer, og politiet har enda ikke klart å pågripe dem. Men Denice hylles nå som en helt for å ha reddet de to jentene.

«Jeg er så stolt av Denice og måten hun håndterte situasjonen på. Hun er et forbilde og viser hvor viktig rollen til hun og kollegene er.» sier Aleka Turner, sjefen til Denice.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!