Mammaen ser sin syke datter vinke til håndverkerne. Så innser hun hva mennene har gjort!

5275

Mange barn setter pris på en sykedag eller to. Det gjorde ihvertfall jeg da jeg var liten. Det betydde at man fikk være hjemme fra skolen, og bli skjemt bort av mamma eller pappa.

Men i tilfeller der barn blir alvorlig syke, er det en helt annen historie. Slik var det dessverre med 2 år gamle Vivian Keith fra St. Louis i USA. Både jenta og foreldrenes verste mareritt ble til virkelighet da Vivian måtte behandles på sykehuset, og nesten isoleres helt fra omverdenen.

Det var imidlertid da den lille jenta følte seg mest ensom at hun dannet et vennskap ingen kunne ha forutsett.

Vivian ble diagnostisert med leukemi som 2-åring, og måtte kjempe for livet på sykehuset. Hun pleide å sitte og se ut vinduet i flere timer i strekk. Det som fanget Vivians oppmerksomhet var nemlig en gjeng med håndverkere, som jobbet på en byggeplass ved sykehuset. Det var ingenting som kunne ta oppmerksomheten hennes bort fra mennene – og det tok ikke lang tid før de la merke til henne også.

Hver dag satt Vivian og vinket til mennene utenfor vinduet.

Etter hvert begynte Vivians mor å skjønne hvor viktig denne rutinen var for datteren. Håndverkerne var de eneste hun hadde noen som helst form for kontakt med utenfor sykehuset.

«Hver morgen våknet vi og vinket til de. Og vi måtte alltid vinke helt til noen vinket tilbake.» forteller moren Ginger Keith.

Travis Barnes og Greg Combs var blant håndverkerne på byggeplassen. Og selv om de pleide å vinke til mange forskjellige barn i vinduene, var det ett barn som virkelig skilte seg ut; Vivian, som sto trofast og vinket, hver eneste dag.

En dag når den modige lille jenta hadde en ekstra tøff dag på sykehuset, og moren knapt hadde energi igjen, skjedde det noe uventet. Plutselig oppdaget de en melding utenfor vinduet – og moren fikk problemer med å holde tårene tilbake når hun så hva det stod skrevet på den.

Det var ingen tvil om at Vivians situasjon hadde berørt mennene på byggeplassen. Og etter at Vivian og moren så den personlige meldingen, var de fast bestemt på å møte mennene.

Og de var like glade for å møte henne.

«Man blir virkelig rørt, og innser hvor bra livet man har faktisk er.» sier Travis Barnes.

I videoen nedenfor kan du se det rørende øyeblikket da de møttes for første gang.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!