Kvinnen var lei av å skjule sine grå hår. Da sørger frisøren for at hun får et helt nytt utseende!

6466

Etter hvert som vi blir eldre, endres vår oppfatning av hva som er viktig. I ung alder blir vi i høyere grad påvirket av hva andre synes om oss, og det ytre utseendet er da viktig.

Men når man blir eldre, innser man at det egentlig ikke er så viktig hva folk synes om oss. Ihvertfall ikke på utsiden. Det viktigste er hvordan vi selv føler oss på innsiden.

Kanskje var det derfor 41 år gamle Kerry Grundhoefer følte seg klar for en forandring.

Med hjelp av den profesjonelle frisøren Christopher Hopkins, også kjent som «The Makeover Guy», ble Kelly kvitt sine gamle vaner, og forandret seg selv til en vakker, naturlig versjon av seg selv!

Før hun kom i kontakt med Christopher, hadde Kelly i flere år forsøkt å skjule de grå hårene sine. Ofte med sterke, skadelige kjemiske behandlinger.

Etter flere tiår med hårfarge og andre sterke produkter ble håret hennes veldig følsomt overfor enkelte produkter. Da innså hun at det var på tide å gi opp å endre på sitt naturlige utseende.

Da spurte hun Christopher Hopkins om hjelp. Hun visste at han var en av de dyktigste frisørene i området, og håpet at han var den rette mannen for jobben.

Så fort Kelly satte seg i frisørstolen, avslørte hun av hun ville klippe håret kort. Og da mente hun virkelig kort!!

Kelly ville sjokkere venner og familie med et utseende som reflekterte hennes livlige personlighet og kjærlighet til livet.

Akkurat i det Christopher klippet av en stor del av Kellys hår ble hun litt bekymret – men samtidig visste hun at hun var i trygge hender.

Se det utrolige resultatet i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!