Den 8 år gamle jenta blir med moren sin på fødestuen. Det hun gjør da er helt utrolig!

1835

I en alder av bare 8 år, fikk Brooke Curtis oppleve et av livets største mirakel på nært hold. En opplevelse som umiddelbart ga henne et magisk forhold til sin søster.

Hun hjalp nemlig til under fødselen av sin egen lillesøster. Kelsey Davis, Brookes mor, forteller om den utrolige hendelsen:

«Beslutningen om å ha vår 8 år gamle datter på fødestuen var enkel. Da Brooke var 3 år gammel, overrasket vi henne med bilder fra en ultralydundersøkelse, og fortalte henne at hun skulle bli storesøster om 9 måneder. Vi fortalte det til hele familien, og var så lykkelige!

Men dessverre mistet jeg babyen etter bare noen uker. Brooke ble helt knust. Hun skrek bittert og skjønte ikke hvordan noe så grusomt kunne skje. Og iløpet av de neste 2 årene hadde jeg to spontanaborter til. Da bestemte jeg og mannen min oss for at vi ikke skulle fortelle det til noen når vi ble gravid igjen.

I 2017 testet jeg positivt på en graviditetstest igjen, og vi fant ut av vi ventet en jente. Vi ble raskt enige om å kalle henne Summer Tatum, og på slutten av svangerskapet uttrykte Brooke at hun hadde et stort ønske om å være til stede under fødselen. Derfor avtalte vi med jordmoren at Brooke ikke bare skulle være på fødestuen – hun skulle klippe navlestrengen. Brooke ble overlykkelig da hun fikk høre at hun skulle hjelpe til under fødselen.

Jeg forberedte henne ved å forklare henne hvordan hun skulle holde hendene, at babyen kommer til å være glatt og full av blod, men at dette er helt normalt. Fødselen varte i 36 timer, og Brooke hjalp meg så mye! Hun masserte føttene mine, strøk hodet mitt og danset til babyens hjerteslag på monitoren.

Og når tiden var inne for at jeg skulle begynne å presse, skjedde alt så fort. Brooke stod ved siden av faren sin ved enden av senga og ventet spent. Man kunne se den overveldende kjærligheten i ansiktene deres. Da babyens hode kom ut mellom beina, la hun armene sine rundt faren sin, og hjalp til med å ta imot babyen.

Når de la Summer på brystet mitt, så jeg bort på Brooke – hun gråt. Jeg spurte om det gikk bra med henne.

«Ja! Hun er bare så perfekt!» svarte hun gråtkvalt gjennom tårene

«Det var veldig kult. Jeg tror vi har et tettere bånd nå. And jeg innså at jeg har lyst til å bli jordmor når jeg blir stor.» sa Brooke etter fødselen.

Brooke har fått en så fantastisk og naturlig erfaring med fødselen av et nytt liv nå, og jeg tror aldri hun kommer til å glemme det. Som 8-åring har hun allerede vist styrke, mot, kjærlighet og visdom som strekker seg mye lengre enn alderen hennes. Jeg er stolt av å si at hun er min datter!»

For en fantastisk historie!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!