Tenåringen får varme seg i politibilen når toget er forsinket. Plutselig innser hun at de kjører ut av byen!

5203

Alle som reiser med kollektiv transport har på et eller annet tidspunkt opplevd forsinkelser, oftest som følge av dårlig vær. Her i Norge for eksempel, er det ofte forsinkelser på grunn av mye snø.

Men været kan vi rett og slett ikke gjøre noe med. Vi må bare tilpasse oss, og gjøre det beste ut av situasjonen.

Etter å ha mistet et tog på grunn av forsinkelser på et annet tog, var Kori Malenfant og foreldrene hennes strandet i Boston i USA.

Familien hadde vært i New York fordi Kori skulle operere, da hun led av Chiari malformasjon -en misdannelse som fører til at deler av hjernen stikker ut gjennom et hull i kraniet.

De reiste fra New York fire dager etter operasjonen, men ble sittende fast i Boston på grunn av været.

Operasjonen hadde gått bra, men Kori var sliten, og familien ville derforfinne varme slik at hun fikk hvile. Da familien fikk øye på to politimenn spurte de om det var noe sted de kunne sette fra seg bagasjen sin mens de lette etter et varmt sted.

Så skjedde det utrolige. Noe som fikk Kori til å skrive et langt innlegg på Facebook…

«I kveld skjedde det noe virkelig fantastisk med oss, og jeg tror egentlig ikke at jeg kan sette ord på det. På grunn av været og innstilte tog ble hjemreisen vår fra Presbyterian Hospital i New York lengre enn forventet. Noe som gjorde at vi ikke rakk toget videre fra Boston.

Heldigvis fikk vi byttet billettene våre til neste avgang til Portland. Men dessverre skulle ikke toget gå før to og en halv time senere. Togstasjonen var veldig kald, det var ingen steder vi kunne sette fra oss bagasjen, og det var ingen steder jeg kunne sitte komfortabelt og hvile nakken.

Litt desperat etter hjerneoperasjonen min, snakket moren min med to politimenn, for å spørre om det var noen mulighet for oss å sette fra oss bagasjen på jernbanestasjonen – slik at vi kunne ta taxi til et litt varmere og mer behagelig sted for å vente på toget.

Politimennene forsikret mamma og sa at de skulle kontakte sjefen sin for å se hvordan de kunne hjelpe. Kort tid etter kom Bostons politisjef og ba oss om å følge etter ham. Han tok oss med til sin sivile bil, hjalp oss med å laste bagasjen, og sa at vi skulle kjøre en tur. Han stoppet ved politistasjonen og tenkte litt, før han kjørte videre – nordover.

Vi var alle litt forvirret, og antok at han bare skulle kjøre rundt, slik at vi fikk varmeni i oss (vi var så glade og takknemlige for det!).
Etter en ganske lang stund på veien, fortsatt på vei nordover, spurte mamma hvor vi var på vei. Politisjefen lo og sa at han kidnappet oss, men at det var helt lovlig. Men snart innså vi at han kjørte oss hele veien til Portland – til bilen vår!

Han sa at han ikke ville la oss sitte i kulden så kort tid etter operasjonen min, og at det var en glede å kjøre oss. Vi ble alle sjokkert og rørt av denne fantastiske og sjenerøse akten av godhet. Vi begynte å snakke og utveksle historier på den lange bilturen, og vi fant ut at han var en av de kommanderende betjentene på jobb under Boston Marathon-bombingen, og at han har hatt stor innflytelse på mange liv iløpet av sin tid i politiet.

Han er en ydmyk, inspirerende og snill mann. Jeg er velsignet og beæret over å ha vært på en biltur med en nasjonal helt. Takk kaptein Kelley McCormick. Jeg håper Gud velsigner og beskytter deg, du som har beskyttet så mange.

Jeg oppfordrer dere til å dele dette innlegget, for å minne oss alle om alle de fantastiske mennene og kvinnene som ofrer livet sitt hver dag for å beskytte oss.»

For en fantastisk politimann! Og for et fantastisk skrevet innlegg av Kori. Nedenfor kan de se en video om hendelsen.

Del denne artikkelen for å hylle alle verdens tjenestemenn, som gjør verden til et bedre og tryggere sted!