Mannen besvimer nesten når han ser ultralyden. Så ser sykepleieren på skjermen og sier «1 av 15 millioner»!

4704

Det er et mirakel hver ganget barn blir født. Det er en unik begivenhet, spesielt for de lykkelige foreldrene. Men det finnes dog enkelte fødsler, som er litt mer spesielle enn andre.

Dette unge paret hadde alltid visst at de ville ha en egen familie, og ikke lenge etter at de giftet seg oppdaget de at de ventet barn.

Bethani og Tim Webb fra Hythe i Canada møttes to år før de giftet seg, i juni 2015. Bare 3 måneder etter bryllupet ble Bethani gravid, og i desember det samme året dro paret på den første ultralydundersøkelsen.

Men da sykepleieren så ultralydbildet, kunne verken hun eller de kommende foreldrene tro sine egne øyne. Det viste seg å være eneggede firlinger! I Bethanis mage var det 4 identiske jenter! Sannsynligheten for at det skjer er 1 av 15 millioner!

«Jeg kunne ikke tro det, det var et stort sjokk. Jeg trodde helt seriøst at sykepleieren spøkte. Jeg kunne ikke tro det.» sier Bethani.

Etter 33 uker kom firlingene til verden gjennom keisersnitt. Abigail, McKayla, Grace og Emily som de ble døpt, var alle friske og sunne. Verken Bethani eller Tim hadde tvillinger, trillinger eller firlinger i familien, og barna kom til på naturlig vis, ikke gjennom prøverørsbefruktning som vanligvis er tilfellet for tvillinger og trillinger.

Det har ikke vært enkelt for paret å skille de identiske jentene fra hverandre. For å ha noenlunde kontroll på de, måtte de lakkere tåneglene deres i forskjellige farger i begynnelsen.

Å ta vare på et barn er ingen enkel oppgave – men når det plutselig er 4 på en gang, blir utfordringen mye tøffere. I en periode gikk det for eksempel 30 bleier hver dag hos denne familien.

Det ble også dyrt med så mange barn på en gang, men heldigvis fikk paret god hjelp. Hver uke kom frivillige hjem til dem for å hjelpe til, og takket være en innsamlingsaksjon, fikk paret råd til en større bil – slik at de nå har plass til hele familien.

«Det er virkelig fantastisk, for det ville ikke vært mulig å gjøre alt dette selv.» sier Bethani.

Selv om det noen ganger føles veldig utfordrende, følerTim og Bethani seg utrolig heldige.

«Nå kan jeg ikke forestille meg livet uten dem. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten dem.» sier den stolte moren.

Hele familien bor nå hjemme hos Tims mor, som elsker å passe på sine søte barnebarn.

Livet er fullt av overraskelser, og denne historien er et godt eksempel på at ting kanskje ikke alltid blir som vi tenker.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!