77 år gamle Lasse døde i bilen under snøstormen. Årsaken er ufattelig trist!

1852

En kraftig snøstorm som krysset Västernorrland i Sverige i februar resulterte i at fire eldre mennesker omkom. En av de var 77 år gamle Lasse Carlsson, som ble sittende fast i bilen sin.

Nå forteller stedatteren Anna-Karin at Lasses liv kunne vært reddet.

«Noen stod i vinduet og så på ham, en annen hadde tenkt å hjelpe, men ble forhindret. Det er vel slik at alle stoler på at noen andre skal gjøre noe.»

Lasse Carlsson var på vei for å handle lunsj, men ble sittende fast allerede før han kom seg ut fra parkeringsplassen, på grunn av snøen.

«Han slet med dette i en time, men han satte seg mer og mer fast. Til slutt døde motoren. Bilen ble da dekket av snø. Klokken 19 på kvelden hadde han omkommet i bilen.» skriver stedatteren Anna-Karins søster på Facebook.

Da Lasse ble funnet i bilen, hadde den sunket dypt ned i snøen, og eksosrøret var helt tettet. Det luktet brent plast og eksos i bilen.Anna Karin mener at Lasse kunne ha vært i live enda, fordi ulykken skjedde i et tett befolket område.

«Noen stod i vinduet og så på ham, en annen hadde tenkt å hjelpe, men ble forhindret. Det er vel slik at alle stoler på at noen andre skal gjøre noe.» sier hun.

Det er så trist! La dette være en oppvekker til alle som tenker at noen andre kan hjelpe når de ser noen i nød.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook!