23. juli 2024

14-åringen døde plutselig i søvne. Da avslører obduksjonen den skremmende årsaken!

Hvis det er noe som har revolusjonert verden den siste tiden, så er det mobiltelefoner. Før brukte vi mobiltelefonene til å ringe og sende meldinger. Nå brukes de til alt.

Det er et kart, en kalender, dagbok, kamera, radio, tv – alt i denne lille håndholdte datamaskinen. Det er ikke rart mobiltelefoner nærmest har tatt over livene våre – å la den ligge hjemme en dag er for de fleste helt utenkelig.

For mange er mobiltelefonen det første de plukker opp når de våkner, og det siste de legger fra seg når de legger seg. Jenta i historien var slik. Hun hadde vanligvis telefonen liggende i sengen mens hun sov også.

En morgen 14 år gamle Le Thi Xoans mor på henne, for å vekke henne. Men hun fikk ikke noe svar. Til tross for flere forsøk på å vekke datteren, svarte hun ikke. Da hun gikk inn på rommet hennes, fant hun datteren livløs i sengen.

Foreldrene kjørte henne umiddelbart til sykehuset, men ved ankomsten kunne legene allerede konstatere at det var for sent. Hun var død.

Ingen skjønte hva som hadde skjedd. Hun hadde det jo bra kvelden før.

Da fant ut hva dødsårsaken var, kunne de ikke tro det. Obduksjonsrapporten viste at hun hadde dødd av elektrisk støt.

Men foreldrene skjønte fortsatt ingenting. Ingenting så rart ut hjemme. Så løftet de på datterens dyne.

Under dyna lå laderen til Le This mobiltelefon. Enden av laderen var brent.

Ifølge foreldrene pleide barna alltid å lade mobiltelefonene sine om natten. Politiet i Hanoi kunne også bekrefte at det ble finnet en brent lader i Le This seng.

Det er alltid best å være på den trygge siden. Ikke lad mobiltelefonen med en dårlig lader, spesielt ikke etter at telefonen er fulladet. Og ikke sov med mobilen i sengen.

Del artikkelen med vennene dine på Facebook for å advare de mot denne faren!