Gutten blir mobbet for sin rosa skjorte. Men det læreren gjør neste dag smelter hjertet mitt!

2621

9 år gamle William Gierke fra Wisconsin i USA var veldig stolt av t-skjorten sin. Men da han kom hjem fra skolen, var han helt knust – og i tårer.

Klassekameratene hadde mobbet ham fordi skjorten hans var rosa.

William ville vise sin støtte til mennesker som lider av kreft, så han hadde tatt på seg en skjorte som var veldig spesiell for ham. «Tough guys wear pink» stod det skrevet på skjorten, og den var en del av en kampanje mot brystkreft. Men dessverre ble den ikke tatt godt i mot av klassekameratene.

Williams mor, Tomi, ble helt knust da hun så at sønnen kom hjem fra skolen med tårer i øynene. Klassekameratenes slemme kommentarer gjorde gutten så trist at han ikke ville dra på skolen neste dag. Moren visste ikke hva hun skulle gjøre for å få sønnen på andre tanker. Men heldigvis hadde gutten en oppmerksom lærer.

William dro på skolen neste dag, forberedt på nye, frekke kommentarer og hån – men så oppdaget han hva læreren David Winter hadde gjort. Læreren hadde fått med seg at William fikk gjennomgå for den rosa skjorten – så han hadde tatt på seg en rosa skjorte selv – for å støtte William. Nå var det ingen som sa et eneste ord om farger på klær.

Det var en liten gest, men for William betydde det alt.

«Jeg føler meg tryggere, dette plager meg ikke lenger.» sa William etter lærerens stikk til mobberne.

Ingen barn skal mobbes for klærne de har på seg. En stor applaus til denne læreren, som oppdaget et problem, og sto opp for eleven sin for å rette det.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!