Sjokkerende video: 6-åringen skulle bare på toalettet. Da gjør læreren DETTE!

5506

Når vi forlater barna våre for å dra på jobb, forventer vi at de blir tatt godt vare på. Enten det er hos en dagmamma, i barnehagen eller på skolen. At de ansatte liker barn og gjør sitt beste er noe de fleste av oss tar som en selvfølge.

Det gjorde også foreldrene til 6 år gamle Ian, som går på Riverdale Schools Kindergarden i Ohio, USA. Men det var ikke tilfellet.

En dag da Ian gikk gjennom korridoren for å gå på toalettet, ble han stoppet av en lærer – Barb.

Barb Williams, som ifølge skolen er en dyktig lærer, tok tak i guttens ansikt og presset ham mot veggen. Så tok hun tak i guttens skjorte, og løftet ham opp etter veggen. Hendelsen ble fanget opp av et overvåkingskamera.

Lærerens behandling av gutten ga naturligvis sterke reaksjoner hos foreldrene.

Som følge av hendelsen ble Barb suspendert i 10 dager uten lønn. Så fikk hun komme tilbake på jobb. Det var ikke Ians foreldre særlig fornøyd med.

Siden Barb fikk beholde jobben som lærer, spurte foreldrene om Ian fikk bytte klasse. Men selv om han var redd for å gå på skolen og møte Barb, var det helt uaktuelt.

«Jeg tenker på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde gjort det med henne.» sier Anthony Nelson, Ians far.

«Hvis jeg hadde gjort det samme mot henne, hadde jeg vært i fengsel!»

Skolen har hele tiden forsøkt å feie saken under teppet, og hevdet at det ikke var noen stor sak. Men da foreldrene til slutt fikk se bildene fra overvåkingskameraet, forsto de hvor alvorlig det faktisk var.

Ian ble presset så hardt mot veggen at han, ifølge foreldrene, fikk blåmerker i bakhodet.

Likevel vil ikke skolens rektor sparke Barb, som fortsatt sies å være en god lærer.

Men Eric Hoffman, sjef for skoledistriktet, har hørt hva som skjedde, og beklaget til familien. Ifølge nye rapporter skal han også ha meldt inn saken til politiet.

Ingen barn skal gå på skolen i frykt – ihvertfall ikke for sine egne lærere! Denne læreren skulle ikke hatt lov til å jobbe med barn.

Se det hårreisende videoklippet nedenfor.

Del denne artikkelen hvis du er enig!