Den gravide tenåringen spør kjæresten om han har tenkt å dumpe henne. Svaret hans får henne til å gråte!

3178

Noe av det største som kan skje med noen, er at de finner ut at de skal bli foreldre. Det tror jeg alle foreldre kan skrive under på.

For mødre og fedre som ikke er ferdig med skolegangen selv, og kanskje er litt yngre enn det som er vanlig når de får barn, blir følelsene enda mer overveldende.

Å ta hånd om et barn gjennom oppveksten er en stor oppgave – og et massivt ansvar på foreldrenes skuldre. Mange tenåringer er ikke egnet til å håndtere en slik situasjon, mens for andre kommer det helt naturlig. Og noen overrasker omgivelsene sine når de trer inn i rollen som mamma eller pappa.

Dette er historien om Caitlin Fladager – en jente som fant ut at hun var gravid i tenårene. Her er hun avbildet sammen med kjæresten Noah.Caitlin og Noah var begge veldig unge – og veldig forelsket i hverandre. Det ene førte til det andre, og plutselig oppdaget Caitlin at hun var gravid.

Hun ble livredd.

De voksne i livet hennes gjorde det tidlig klart at de ikke ville støtte henne. Caitlin var urolig og følte seg ensom. Hun ble fortalt at Noah ville forlate henne og barnet.

Caitlin tenkte. Hun ville ha svar på spørsmålene sine – så hun konfronterte kjæresten. Hun var sint på ham, men ikke for noe han hadde gjort. For noe hun trodde han skulle gjøre: forlate henne og barnet.

Noah, som ble ganske irritert over antydningen, svarte:

«Du får vente og se…»

Men ventetiden ble kort. Caitlin fødte en nydelig datter, som de ga navnet Arianna. Noah var nærværende og involvert i alle skrittene på veien. Han hadde hele tiden vært en fantastisk far.

Og etter en liten stund stilte han Caitlin det store spørsmålet:

«Vil du gifte deg med meg?»

Caitlin deler selv historien på Twitter, og har får støtte og kommentarer fra hundretusener av mennesker.

«Min mann var bare 17 år gammel da jeg ble gravid med vår datter, og jeg ble fortalt at han kom til å forlate meg. For 4 år siden spurte jeg om han ville bli annerledes enn andre tenåringspappaer. Han svarte: ‘Du får vente og se, så jeg kan få sjansen til å vise deg.’ Det gjorde han virkelig!» skriver hun i et innlegg.

Det virker kanskje som om alt er perfekt for den unge familien, men de må kjempe seg gjennom enkelte dager. Caitlin sliter med angst, og skriver vanligvis om hvordan det er å leve med det, i sosiale medier. Hun skriver alltid hvor heldig hun er som har Noah ved sin side.

Noah er alltid der for henne. Han er også der for datteren deres, Arianna – som har blitt stor nå. Og nå, for Ariannas lillebror, Jack.

Pappa Noah er en veldig nærværende pappa. Hver måned pleier han å ta med barna på en skikkelig utflukt. Samtidig får Caitlin litt tid for seg selv hjemme. Noah og barna pleier å dra ut for å handle noen klær, spise en matbit – og selvfølgelig dessert.

Og han har alltid med seg datteren sin på bilnøkkelen.

Da Arianna fikk øye på bildet på nøkkelringen, spurte hun hvorfor han hadde det.

«Fordi når jeg er på jobb hele dagen, blir jeg motivert av å se ansiktet ditt.» svarte han.

Dette er helt klart en sterk liten familie. De er også et godt bevis på at man til tross for ung alder kan ta ansvar, og skape et godt og trygt liv for sine barn.

Del gjerne den fantastiske historien med dine venner på Facebook!