Mammaen spør om 3-åringen kan spille noe på pianoet. Det hun gjør da sjokkerer hele verden!

4669

Alle barn lærer seg ulike ferdigheter i forskjellig tempo, og det kan være ganske stor forskjell mellom to individer. Noen lærer seg å snakke veldig tidlig, eller gå, mens andre trenger litt lengre tid.

Men det er ytterst få som er musikalske eksperter i en alder av 3 år. Men det er denne jenta!

Lille Charlotte i videoklippet nedenfor har blitt internettkjendis, og fått over 6 millioner visninger, etter at moren filmet at hun spilte piano.

Mammaen ber henne om å spille noe, og med en litt usikker stemme svarer hun ja. Men det som skjer videre er helt utrolig. Med de bittesmå fingrene sine, klarer lille Charlotte å spille «Allegretto in F», av selveste Johann Sebastian Bach.

Hør selv i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet med dine venner på Facebook!