26-åringen prøver bare å gjøre jobben sin. Men se den hysteriske videoen kollegaen hans filmet!

1896

Det er ikke alltid like lett å ta seg framover når det ligger et blankt lag med is og dekker bakken. Det har vi nok alle opplevd å kjempe mot.

Men denne karen fikk en spesielt vanskelig utfordring en dag, da han var på jobb.

26 år gamle Colin Rennie jobber som søppelmann, og da han denne dagen skulle flytte på noen søppelbøtter gikk det galt. Heldigvis for oss ble hendelsen filmet av kollegaen hans, slik at vi nå kan få oss en skikkelig god latter.

På slutten av videoklippet er det åpenbart at Colin er lei av å streve mot det glatte underlaget, og da kommer det en rekke stygge gloser fra han. Videoklippet er fra Skottland, men det ser ut som noe som også kunne ha skjedd her hjemme i Norge.

Se selv i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook!