«Å dø er ikke et alternativ!». Den unge mammaen viser hvordan det er å leve med kreft!

1315

Ved første øyekast ser Ruth Naylor ut til å ha alt: Den 32 år gamle kvinnen er en vellykket leder, har 2 søte små barn, og et vakkert hjem. Men enkelte sykdommer benåder ingen.

En dag ble den unge mammaen diagnostisert med kreft. Nå dokumenterer hun livet med sykdommen, gjennom å dele bilder på internett.

I begynnelsen trodde hun at det bare var influensa eller noe lignende. Men diagnosen rev føttene hennes fra bakken.

«Man står overfor å kunne miste alt, og perspektivet på alt forandrer seg.» sier hun.

«Jeg tror vi er besatt av å representere oss selv som perfekt, men kreft blir man ydmyk av. Jeg er som alle andre i sykehusklærne mine. Bare en kvinne, desperat etter å ikke dø.»

På Instagram deler hun bilder som ikke legger skjul på hvordan det er å leve med sykdommen, etter at hun begynte med cellegiftbehandling. En bøtte ved sengekanten, smertefulle injeksjoner, hårtap og utmattelse.

«Jeg hadde ikke tid til å vente, så behandlingen begynte like etter diagnosen.» sier Ruth, som selv mistet sin egen mor da hun var 21 år gammel – til leverkreft.

«Likevel, når jeg ligger i senga om kvelden og det er stille i huset, spør jeg meg selv: ‘Hva om jeg ikke våkner i morgen og barna blir uten moren sin?'».

Fremfor alt er det den 4-årige datteren Eva, og 2 år gamle Oscar som gir henne styrken til å fortsette kampen. Å gi opp er uaktuelt. Å dø er ikke et alternativ.

Etter cellegiftbehandlingen må Ruth også gjennomgå strålebehandling, så hun har fortsatt en lang vei å gå. Men med støtte fra venner og familie, vil hun fortsette å kjempe for sine mest dyrebare skatter: barna. Og med bildene hun deler på Instagram, fortsetter 32-åringen å sende en beskjed til andre syke kvinner: «Du er ikke alene!»

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!