21. juli 2024

Moren fotograferer sønnen og pappaen i dusjen. Men en detalj får hele internett til å koke av sinne!

Kjærlighet mellom voksne kan ha mange forskjellige ansikt – men kjærligheten til et barn er ikke som hvilken som helst kjærlighet.

Å snu ryggen til barnet, slutte å snakke med barnet, eller å nekte å løfte barnet opp i armene, er som å si at «Jeg liker ikke deg.»

Likevel fikk mammaen Heather Whitten en storm av hatefulle meldinger da hun publiserte et bilde av ektemannen og deres syke sønn, som satt i dusjen sammen.

Faren trøstet sønnen, men mange syntes bildet var støtende og at det antydet noe helt annet.

Selv syntes Heather at bildet fanget et øyeblikk som viste varme og kjærlighet, mellom far og sønn. Men slik ville ikke de andre se det.

Når Heather la ut bildet på Facebook-siden sin, ble hun møtt av en storm av hat. Mange var negative til at hun hadde delt et «nakenbilde. Ingen ville fokusere på det faktum at sønnen hadde salmonella og måtte kjøles ned, og at han ikke klarte å gjøre det selv.

Noen mente til og med at bildet var så drøyt at de rapporterte det. Det førte til at bildet ble fjernet fra Facebook.

Det fikk Heather til å koke av sinne. Hun la ut bildet på nytt, denne gangen med en lang tekst:

«Da jeg var i dusjen med dem, ble jeg overveldet av synet foran meg. Denne mannen. Denne ektemannen, partneren og pappaen. Han var så tålmodig og full av kjærlighet, og så sterk med vår lille sønn på sitt kne. Han hvisket trøstende til han at alt skulle gå bra, og at han skulle ta vare på ham.

Jeg ble overrasket over hvor mange mennesker om overså historien bak bildet. De hengte seg opp i at de var nakne og i dusjen. Jeg hadde krysset grensen. Det var for intimt. Det skulle ikke ha vært delt offentlig.

Men jeg er ikke enig. Du deler kanskje aldri bilder av familien din som jeg gjør. Men det gir deg ikke retten til å tause meg – å ta bort min rett til å dele våre erfaringer usensurert. Det er ikke noe seksuelt med dette bildet. Det er ikke engang noen «private deler» som vises.»

Hva mener du? Er dette bildet for drøyt for offentligheten, eller er det bare et vakkert og uskyldig bilde av en fars kjærlighet til sin sønn?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!