20-åringen ble kidnappet, men ikke voldtatt og drept. Takket være ett triks som moren lærte henne!

2882

Å gå hjem alene på kvelden er noe mange prøver å unngå. Men det er ikke alltid man har andre alternativer, og bare må ta beina fatt. Vanligvis er det ikke farlig, men for Jordan Dinsmore, ble det et rent mareritt.

Hun var ikke engang 20 år gammel da hun ble overfalt av 3 menn, som ventet utenfor leiligheten hennes da hun kom hjem fra jobb.

De truet henne med pistol, tok bankkortet og alle verdisakene hennes, før de tvang henne inn i bilen hennes. Hun måtte kjøre selv, da ingen av mennene kunne kjøre bilen hennes som hadde manuelle gir.

Situasjonen var utrolig skremmende, men Jordan visste at hun måtte gjøre noe – og det fort.

«Hva hadde mamma gjort?» tenkte hun.

For Jordan kunne det hele ha endt tragisk, hvis det ikke hadde vært for at hun husket en ting moren hadde fortalt henne.

«Jeg tenkte på moren min. Da hun gikk på universitetet ble hun nesten offer for voldtekt, men hun klarte å skyve mannen unna og flykte. Jeg ville være sterk som mamma, og komme meg ut av dette.» fortalte Jordan til ABC News 4.

«Ikke la dem være alene med deg.» var noen av ordene Jordan husket at moren hadde sagt.

Hun hadde ikke mange valg: få livet sitt ødelagt av disse grusomme mennene, eller hoppe ut av bilen i fart.

Det var ikke et vanskelig valg. Jordan åpnet døren og kastet seg ut av bilen.

Etter en stund stoppet en forbipasserende bil og hjalp henne. I dag sier hun at det eneste hun angrer på er at hun ikke fikk sett ansiktsuttrykkene på mennene i det øyeblikket.

«De satt igjen i bilen, uten sjåfør – og en 20 år gammel jente hadde nettopp overvunnet dem. Jeg skulle ønske jeg kunne se ansiktene deres i det øyeblikket.»

To av gjerningsmennene ble senere pågrepet.

Møt den modige unge jenta i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!