Hun lot som hun hadde kreft for å svindle til seg penger. Nå har idrettsstjernen fått sin dom!

2204

En kvinne fikk utbetalt 460.000 kroner på ett året, fra veldedighetsorganisasjoner, fordi hun hadde kreft. Saken var bare at hun ikke hadde kreft. Hun bare lot som for å få penger.

I 2014 begynte Hate Hubble, kjent som tidligere landhockeyspiller i Australia, å jobbe på Redkite, en veldedig organisasjon som hjelper kreftsyke barn og unge med økonomiske midler. Etter å ha jobbet der i ett år fortalte hun kollegene at hun selv hadde fått kreft, og på slutten av året ba hun om å flyttes fra kontoret i Perth til Sydney, hvor det skulle være enklere for henne å håndtere sykdommen.

Men da Kate begynte å jobbe på kontoret i Sydney, ble de nye medarbeiderne mistenkelige. Hun viste aldri noen symptomer, men jobbet mer og mer hjemmefra.

For å få økonomisk støtte sendte Kate inn en erklæring på at hun var syk med kreft, sammen med en uttalelse som beskrev den kritiske tilstanden hennes. Ifølge The Sydney Morning Herald sendte Kate en tekstmelding i mars, hvor hun skrev at hun skulle opereres.

«Jeg har seks måneder igjen å leve hvis jeg ikke får ytterligere behandling.»

Kates mistenkelige oppførsel og iver etter å få flere økonomiske bidrag gjorde at kollegene satte i gang en etterforskning. Da ble det avdekket at Kate ikke hadde kreft i det hele tatt. Men hun hadde mottatt 460.000 kroner av organisasjoner som hadde trodd på henne.

«Å late som man har kreft samtidig som man jobber for en veldedighetsorganisasjon for kreftsyke pasienter er ufattelig!» sier en kilde til The Sydney Morning Herald.

Idrettsstjernen Kate Hubble har nå blitt dømt for bedrageriet, og er tiltalt for fire lovbrudd. Hun ble dømt til å betale en bot på 16.500 kroner, samt 12 måneders prøvetid.

For en forferdelig ting å gjøre! Alle bør være oppmerksomme på svindlere og bedragere som bare er ute etter å utnytte.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!