13. juni 2024

Jenta vil at pappaen skal få fri fra jobben. Men vent til du ser hva sjefen SVARER!

Hvis det er mye å gjøre i et firma, er det mange ansatte som må jobbe overtid eller utsette ferier til roligere uker i kalenderen. Da kan man gå glipp av viktige hendelser, som for eksempel familiegjenforeninger eller fødselsdager.

Det vet lille Katie alt om. Hun hadde ett stort ønske, om at faren skulle få fri fra jobben slik at han kunne feire bursdagen sin. Derfor skrev den unge jenta et brev til farens arbeidsgiver, internettgiganten Google. I brevet forteller hun søtt, men bestemt at det finnes viktigere ting i livet enn arbeid.

«Kjære Googlearbeidere,

Kan dere være så snille og la pappaen min få en dag fri fra jobb? Han kan for eksempel få fri på onsdag, fordi han har bare fri på lørdager.

Hilsen Katie.

P.S.: Det er pappas bursdag!

P.P.S.: Det er sommer, vet dere!»

Brevet fant veien til farens arbeidsgiver, som ikke klarte å la være å smile når han leste det. Så skrev han et fantastisk svar.

«Kjære Katie,

Takk for ditt omtenksomme brev og etterspørselen.

Pappaen din har jobbet hardt med å designe mange vakre og flott ting for Google, og for millioner av mennesker verden rundt.

I forbindelse med fødselsdagen hans, og at vi er enige i at det er viktig å ta seg fri noen onsdager om sommeren, gir my ham hele den første uken av juli fri.

Nyt tiden!

Daniel Shiplacoff»

Lille Katie klarte altså å gi faren fri fra jobb, og ikke bare en dag – en hel uke! Det ble han nok veldig glad for, og de fikk feire bursdagen hans sammen som en familie. Fantastisk!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!